Dolar 32,5746
%0.11
Euro 35,0131
%0.53
Altın 2.431,880
%0.36
Bist-100 9.772,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAKIRKÖY KENT SAVUNMASI ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

  • İstanbul Gündemi
  • 13.01.2021 - 09:17

Halkının istemediği projelere, öncelikle doğanın tahrip edilmesine karşı hem yerelde hem de genelde mücadele eden, mahalle dernekleri, meslek örgütleri, muhtarlar, odalar, sendikalar ve forumların tek çatı altında toplanarak uzun yıllardır birlikte hareket ettiği Bakırköy Kent Savunması, yaklaşık 3 dönemdir Bakırköy bölge muhabirliğini yapan Selvi Sarıtaç’a 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla plaket verdi.

BKS Yürütme Kurulu Üyesi ve Mimarlar Odası Başkanı olan Mustafa Fazlıoğlu’nun pandemi koşullarına uygun olarak merkezi Bakırköy’de bulunan Trakya Büyükkent Bölge Temsilciliği binasında düzenlediği kısa buluşmada, Bakırköy Kent Savunması Yürütme Kurulu olarak, bölgemizdeki gelişmelere ve olaylara ulaşma, ulaştığı bilgileri de halka ulaştırılma noktasında gösterdiği cesur gazetecilik ve habercilik anlayışından dolayı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün de böyle bir plaket verme kararı aldıklarını belirtti.

“KAMU ADINA ÇALIŞTIĞIMI UNUTMADIM”

Böylesi anlamlı bir plaketi almaktan büyük onur duyduğunu belirten gazeteci Selvi Sarıtaç, “En sade şekilde ifade etmek gerekirse, kolay değil. Türkiye’deki gazeteciler, ne yazık ki kısıtlamalarla ve dünyanın başka bir yerinde muhtemelen görülmeyecek derecede baskıcı ortamla mücadele etmek zorunda kalıyor. Asla ama asla kamu adına çalıştığımı unutmadım ve meslekteki tek şiarım halkı doğru bilgilendirmek. En büyük şansım da Bakırköy’de haklarını bilen, doğruyu yanlışı ayırt eden, doğadaki tüm canlıların yaşam hakkına eşit ölçüde bakan insanların oluşudur” diyerek, Bakırköy Kent Savunması’na teşekkür etti.

MAHMUT ERDİNÇ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.