Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAKAN KURUM, ZEMİN ALTI OTOPARKIN TEMELİNİ ATTI

  • İstanbul Gündemi
  • 09.10.2020 - 10:04

Ümraniye‘deki park sıkıntısını azaltmak için önemli bir çalışma başlatan Ümraniye Belediyesi, üç katlı zemin altı katlı otopark için ilk adımı attı. Ümraniye Belediyesi’nin hemen yanındaki bahçede yapılması planlanan zemin altı katlı otoparkın temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum‘un da katıldığı törenle atıldı. Törene Bakan Kurum‘un yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük ve davetliler katıldı.

 

BAKAN KURUM: ‘TRAFİĞİ RAHATLATMAMIZ GEREKİYOR’

 

Törende bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Belediyesi’nin başarılı çalışmalarından söz ederek, yeni yapılan zemin altı katlı otoparkın Ümraniyeliler’e hayırlı olmasını diledi. Bakan Kurum, “Vatandaşlarımıza daha yaşanılabilir bir şehir sunmak adına, İstanbul trafiğini rahatlatmamız, bizim en büyük gayelerimizden biri. Türkiye‘de bugün takriben 24 milyon araç var. Bunun yaklaşık 5 milyonu İstanbul‘da. Acilen yeniden yapacağımız daha büyük projelerle özellikle donatı alanı ihtiyacını giderecek çalışmaları da belediyelerimizle yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

İSMET YILDIRIM: ‘YAŞAMI KOLAYLAŞTIRACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ’

 

Törende konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise, “Bu ilçenin Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimiz günden beri yaşanabilir bir Ümraniye için ekibimizle birlikte çalışmalarımızı geceli gündüzlü sürdürüyoruz. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla, tecrübemizle, bilgi ve birikimimizle bunları ilçemize yansıtmaya çalışıyoruz. Çok şükür Ümraniye‘mize yakışır projeler yapıyor ve bunları bir bir hizmete açıyoruz. Bugün burada temelini atacağımız zemin altı katlı otoparkımız da bunun güzel bir örneği” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.