Dolar 32,4660
%-0.06
Euro 34,7823
%-0.54
Altın 2.439,150
%0.12
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAKAN BETÜL SAYAN KAYA ÜMRANİYE'DEYDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 12.09.2020 - 13:17

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Betül Sayan Kaya, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, ilçedeki üyelik çalışmalarına destek verdi.

 

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşcı ve İlçe Başkan Yardımcıları ile birlikte Bakan Kaya’yı ağırladı.

 

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı ekibi ile İnkılap Mahallesi’nde ikamet eden 15 Temmuz Gazisi Metin Yaşar’ı evinde ziyarette giden Bakan Kaya, burada partinin üyelik çalışmalarına destek verirken, “Ümraniye’ye ziyaretimiz bereketli oldu. Gazimizin sevgili evladı Bahadır artık AK Parti ailemizin bir üyesi, hayırlı olsun. Ümraniye’ye, İstanbul’a, Türkiye’ye değer katmak, AK Parti ailesini büyütmek için çalışan yol arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

 

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu da nazik ziyaretlerinden ötürü Bakan Kaya’ya teşekkürlerini sunarken “100 bin yeni üye hedefimize adım adım ilerliyoruz. Hep birlikte AK Parti ailesini büyüteceğiz, Türkiyemiz’e değer katacağız” şeklinde görüş bildirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.