Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AVCILAR’DA HAK KAYBINA UĞRAYAN BİNALARIN DÖNÜŞÜMÜNE BAŞLANABİLECEK

  • İstanbul Gündemi
  • 15.01.2021 - 14:33

Yeni yapılan plan notu değişikliği ile Avcılar’da usulüne uygun yapılmış binaların yenilenebilmesinin yolunun açıldığını belirten Hançerli, baştan İBB İmar Komisyonu olmak üzere, tüm İBB Meclis Üyelerine ve Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

Avcılar halkına müjde vermiş olmanın haklı gururunu yaşadığını belirten Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Deprem gündemi ile ilgili buraya ikinci gelişimiz. Daha önce şikayet etmiştik ama şimdi Avcılar halkının teşekkürlerini sunuyoruz. Avcılar, deprem olmadan yenilenecek, dönüşecek. Sizlerin bu yenilenmede büyük emekleri var” dedi.

Hançerli’nin ardından İBB Meclisinden oybirliğiyle geçen kararla ilgili Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Kimet Batmaz ve İBB İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raportörü ve AK Parti Meclis Üyesi Eyüp Dursun’da emeği geçenlere teşekkür etti.

Meclis sonrası sosyal medya hesabından Avcılar halkına müjde vererek görüntülü mesaj yayınlayan Hançerli, konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“DAHA GÜZEL GÜNLERİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

“Depreme karşı dayanıklı dirençli bir kent inşa etme mücadelemiz her yönüyle devam ediyor. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyemizde oy birliği ile bir plan notu değişikli geçti. Başta Avcılar belediye Meclisimiz olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisimize, komisyon üyelerine, İBB teknik ekibine ve İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

Bu yeni plan notu değişikliği ile Avcılarımızda, usulüne uygun yapılmış binaların tüm

katları ile yenilenebilmesinin yolu açıldı. Bunu daha önce kooperatif binaları ve birçok bina için yapmıştık. Alamadığımız binalar vardı. O binalar için de Avcılarımıza müjdeyi vermiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Biz; dirençli, dayanıklı, güvenli bir kent inşa edilene kadar, riskli güvensiz yapılar son bulana kadar çalışarak Avcılarlı komşularımın güvenliğini konutlarda oturmalarını mutlaka sağlayacağız. Önümüze çıkan engelleri de şuana kadar nasıl aştıysak bundan sonra da bir bir aşmaya devam edeceğiz. Avcılar’da kararlı bir duruş ve belediyecilik anlayışıyla güven oluşturduk. Oluşturduğumuz bu güvenle 448 bin Avcılarlı bir oldu. Güven ve birlikle daha güzel günleri mutlaka inşa edeceğiz”

SELVİ SARITAÇ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.