Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan İlhan ve Osman Boyraz’dan Çekmeköy çıkarması

  • İstanbul Gündemi
  • 24.10.2021 - 19:42

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’la birlikte Çekmeköy’ün mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek Başkan Av. Akın İlhan ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir süre istişarede bulundu. AK Parti Milletvekili Osman Boyraz daha sonra ilçe başkanı Av. Akın İlhan’la birlikte Park Of İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Burak Memişoğlu’yla buluştu. Ardından Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çekmeköy Cemevi Derneği Başkanı Mehmet Yıldız’ı da ziyaret eden Boyraz, Çamlık Mahallesi Muhtarı Metin Çoban‘ı da muhtarlık makamında ziyaret ederek mahallenin durumuna dair bilgi aldı.

Muhtar ziyaretinin ardından ilçe Başkanı Av. Akın İlhan, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile yönetim kurulu üyeleri 3 ayrı noktada taziye ziyaretine katıldı. İlk olarak Çatalmeşe Mahallesi sakinlerinden Selami Kalkan‘ın ablası Hürü Göktaş’ın mevlidine, Hacı Erhaller Camii İmamı Muhammed Şahin’in rahmetli olan bebeği için taziye ziyareti ile bölgenin kanaat önderlerinden yakın zamanda Hakkın rahmetine kavuşan Harun Koca’nın ailesine taziye ziyaretinde bulunan ilçe başkanı Av. Akın İlhan, ziyaret sonrası esnaflarla buluşarak sorunlarını dinledi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.