Dolar 32,5795
%0.29
Euro 35,0103
%0.11
Altın 2.460,230
%0.99
Bist-100 9.901,00
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ataşehirliler doğa yürüyüşü yapıp dağ çileği topladı

  • İstanbul Gündemi
  • 29.11.2021 - 23:19

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği Dağ Çileği Yürüyüşü’ne katılan yurttaşlar dağ havasında yürüyüş yaptılar, C vitamini deposu olan dağ çileklerini topladılar.

28 Kasım Pazar günü Kayışdağı Ormanı’nda düzenlenen etkinlik sabahın ilk ışıklarıyla birlikte başladı. Ataşehirli yurttaşlar, belirlenen noktada buluşup Kayışdağı Ormanı’nda 10 kilometrelik doğa yürüyüşü yaptı. Doğaseverler aynı zamanda bölgeye özgü, C vitamini deposu dağ çileklerini topladılar. Yürüyüş sonunda ikram edilen dağ çileği marmelatlarını tattılar.

Ataşehir’de sağlıklı yaşam ve sportif faaliyetlerin artması ve Kayışdağı Ormanı’nın zenginliklerinin keşfedilmesi amacıyla düzenlenen etkinliğe; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ile Ataşehirli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

KÖSE: ‘‘BİZLER DOĞAYA MÜTHİŞ ÖZLEM DUYUYORUZ’’

Vatandaşlarla birlikte doğa yürüyüşüne katılan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, “Kayışdağı Ormanı’nda bir süredir sportif amaçlı doğa yürüyüşü organizasyonları düzenliyorduk. Şehir merkezinde yaşayan bizler doğaya müthiş özlem duyuyoruz. Şehrin kalabalığından ve stresinden uzaklaşmak hepimize iyi geliyor. Doğa bize enerjisiyle âdete yeniden hayat veriyor. İstedik ki yurttaşlarımız doğayla içe olsunlar. Şehrin göbeğinde böyle bir ormana sahip oldukları için Ataşehirliler çok şanslı. Doğada olmak enerji ve canlılığımızı bize geri kazandırıyor. Ataşehir Belediyesi olarak kentimizin doğal güzelliklerini tanıtmaya ve vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam sürmeleri adına yürüttüğümüz sportif faaliyetlere devam edeceğiz. Etkinliğimize katılan yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.