Dolar 32,4988
%0.27
Euro 34,5975
%0.3
Altın 2.472,920
%-0.41
Bist-100 9.571,00
%-1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ATAŞEHİR MECLİSİ’NDE YETKİ TARTIŞMALARI

  • İstanbul Gündemi
  • 16.09.2020 - 16:04

Ataşehir Meclisi’nin Eylül ayı oturumu hararetli geçti. AK Parti Ataşehir Meclis Üyesi Av. Mustafa Naim Yağcı, Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye yüklendi. Yağcı, “Başkanın seçim vaatleri kopyala-yapıştır gibi her defasında aynı ifadeler. Bu vaatler sanki suya yazılmış, unutulup gitti. Bize müsaade etsinler, hizmetlerin en güzelini biz yapalım” dedi.

 

‘HALKIN VERDİĞİ YETKİDEN DAHA ÜSTÜN BİR YETKİ Mİ OLUR!’

 

AK Parti Ataşehir Meclis Üyesi Av. Mustafa Naim Yağcı, İBB’nin gerekli yatırımları Ataşehir’de yapmadığını ve mevcut belediyenin de bu konuda pasif davrandığını ileri sürdü. Yağcı, “Büyükşehir belediyesi 25 yılda Ataşehir’de ne yaptı? İmarları bir kenara koyuyorum, Ataşehir’de koskocaman bir kavşak yaptı. Dereyolu’nda 2 katrilyonluk bir yatırımla bağlantı yolu yaptı. 6-7 tane okula kapalı spor salonu yaptı. AK Parti Ataşehir’de onlarca okul yaptı. Ataşehir Belediye Başkanı durmadan yetkisizliğinden söz etti. ‘Benim yetkim yok’ dedi. Halkın vermiş olduğu yetkinin üzerine nasıl bir yetki aradı, açıkçası merak ediyorum. Ataşehir Belediyesi kendi mülkiyetinde olan taşınmazlar için bugüne kadar ne yaptı? Spor salonu mu yaptı, top sahası mı yaptı? Ben TEDAŞ’a gittim, iktidar partisinin ilçe başkanı olarak.. Oranın Ataşehir’e kazandırılması için mücadele verdim. Spor kompleksleri kendiliğinden gelmiyor buraya. Biz araziler için mücadele verdik. Büyükşehir belediyesini karşımıza aldık” dedi.

 

‘MÜSAADE ETSİNLER BİZ YAPALIM’

 

Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir’de yaşayan bir vatandaş olduğunu ve ilçenin dertlerini iyi bildiğini belirtti. Yağcı, “Merak ediyorum, Sadık Kayhan Bey sorsun. 2013-2018 arasında büyükşehirden 5 binlik bölge planı en fazla geçen ilçenin Ataşehir olduğunu duymuştum. Şimdi bizim yapabildiğimiz sadece birkaç tane büfenin alanını büyütmek mi yoksa Ataşehirli’nin dertleriyle dertlenmek mi? Ben burada zaman zaman söz alıyorum. Burada hiçbir arkadaşım benim babamın oğul değil, düşmanım da değil. Bizim derdimiz Ataşehir. Kişisel şahsi meselelerimizi buraya taşımıyoruz. Ataşehir’in hayrına olan gündemlere evet derken, ilçenin parasını çarçur edecek gündemlere hayır dedik. Bundan sonra da hayır diyeceğiz çünkü Ataşehir’e karşı sorumluluk taşıyoruz. Ben Ataşehir’de yaşıyorum, buranın dertlerini ben yaşıyorum, benim ayağım çukura düşüyor. Ataşehir’e hizmet etmek istiyorsak ona buna pas atmak yerine elimizdeki yetkileri olabildiğince kullanmalıyız. O kadar güzel, yapılabilecek hizmetler var ki. Bir ay müsaade etsinler biz yapalım” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.