Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0551
%-0.03
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,09
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ali Mustafa Keleş, ÇEKMÜDER’i kahvaltıda ağırladı

  • İstanbul Gündemi
  • 18.12.2021 - 21:22

Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği (ÇEKMÜDER) Başkan Yücel Evsen ve yönetim kurulu üyeleri oldukça aktif dernek çalışmalarının yanı sıra, derneğe her geçen gün yeni simalar, yeni yüzlerde kazandırmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında derneğe son katılan isim, Çekmeköy’ün genç ve başarılı İş İnsanı Ali Mustafa Keleş oldu.

KELEŞ, ÇEKMÜDER YÖNETİMİNİ MİSAFİR ETTİ

Çekmeköy’ün genç ve başarılı iş insanı Keleş Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mustafa Keleş, ÇEKMÜDER yönetimini kahvaltıda ağırladı. Keleş, ÇEKMÜDER üyesi iş adamları ile tek tek tanıştı ve birlikte iş yapma konusunda görüş alışverişinde bulundu. Genç İş İnsanı Ali Mustafa Keleş, Türkiye ve dünyaya hitap eden, yerli ve milli onlarca markayı bünyesinde bulunduran Keleş Group’un sahibi.

Kahvaltıda selamlama konuşması yapan Başkan Yücel Evsen; “Kahvaltı programından dolayı teşekkür ediyorum. ÇEKMÜDER olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Sektörün önemli isimlerini bir araya getirmeye özen gösteriyoruz. Üyelerimizin sorunlarını çözmeyi, birbirleriyle kaynaşmalarını ve ticaretlerini geliştirmelerini istiyoruz.” dedi.

Ali Mustafa Keleş yaptığı konuşmada; “ÇEKMÜDER ailesi ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerle tanışıp dostluk ve iş ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Kahvaltı programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı sohbet ile devam eden kahvaltı programı hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.