Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ALİ KILIÇ’IN SÖZLERİ AK PARTİ GRUBU'NU ÇILDIRTTI

  • İstanbul Gündemi
  • 05.11.2020 - 18:04

Ümraniye Elmalıkent Mahallesi’nin bir bölümünü de içeren arazinin, riskli alan olarak Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ilan edilmesi, Ümraniye Meclisi’nde tartışmalara neden oldu.

 

CHP Ümraniye Meclisi Grup Başkan Vekili Ali Kılıç, alınan bu kararın Ümraniye Meclisi’nin iradesine darbe vurduğunu belirtip, “Kanun Hükmünde Kararname ile Ümraniye Belediye Meclisi’nin iradesi bir nevi elinden alınmıştır. Bunu halkımıza karşı yapılmış bir iyi niyet göstergesi olarak görmüyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Kılıç’ın bu sözlerine AK Parti Grubu’ndan büyük tepki geldi. AK Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Tarık Aksar, “Hakaret ediyorsunuz. Sözlerinizi geri alın” şeklinde çıkışırken, Meclis oturumunu yöneten Meclis ikinci Başkan Vekili Muharrem Balık’ın telkinleriyle iki taraf sakinleştirildi.

 

Sözlerine devam eden Ali Kılıç, “Kimse ile bir husumetimiz yok. Neden hakaret edelim? ‘Bugün oyuncağınız elinizden alındı’ gibi söylemleri doğru bulmuyoruz. Cumhurbaşkanımızın yanlış yönlendirildiğini düşünüyoruz. O bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ilerleyen süreçte mağdur olacağı düşüncesi bizde hasıl olmuştur. Eğer mağdur olmayacaklarının teminatı verilirse biz burada zaten hayır demeyiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.