Dolar 32,5497
%0.19
Euro 34,9355
%-0.1
Altın 2.442,300
%0.25
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK Parti Ümraniye’de Neler Oluyor?

  • İstanbul Gündemi
  • 05.01.2022 - 21:55

Arka arkaya gelen şok istifalar, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı‘nda soğuk rüzgarlar estirdi.

 
Peki bu duruma sebep olan koşullar neydi? İstifa sonrasında neler yaşandı? Akıllara takılan sorulara kimler, ne şekilde yanıt verecek? Konuya dair detaylar haberimizin içinde.
 
Murat Uçar‘ın istifasına kulislerde tepki!
 
Alışılmış siyasetçi profilinden çok, farklı yaşantısı ile dikkat çeken, sosyal ve ticari hayatı ile ön plana çıkan Murat Uçar’ın istifa etmiş olması kulislerde ve kamuoyunda bomba etkisi yarattı.
 
Uçar‘dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başkan Eminmollaoğlu‘na mesaj!
 
Yaşananlar sonrasında, Murat Uçar‘a telefonla ulaşarak konu ile alakalı bilgi almak istedik fakat kendisi sorularımızı yanıtsız bıraktı ve sadece, Ümraniye İlçe Başkanlığı ile olan resmi bağlarını üzülerek kopardığını, İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’na çok değer verdiğini, sevdiğini, saygı duyduğunu, önemli bir sıkıntılarının olmadığını üzerine basarak belirtti. Uçar, AK Parti‘den ayrılmadığını, Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar yanında olduğunu söyleyerek, kendi doğal ve samimi konuşmalarından uzak, alışık olmadığımız bir siyasi cevap verdi.
 
Olayın perde arkasında kim veya kimler var?
 
Yaşanan olaylar ve yapılan açıklamalar sonrası, akıllara AK Parti Ümraniye’de acaba neler oluyor sorusunu getiriyor! İlçe Başkanlığı‘nda yaşanan bu olaylara dair de birçok soruyu beraberinde barındıran gelişmeler sonrasında;
 
İlçe başkanını çok sevdiğini söyleyen bir ilçe başkan yardımcısı neden istifa etme gereği duyuyor? Sebep İlçe başkanı değilse kim? İlçe başkanının koltuğuna oynayan biri veya birileri mi var? Murat Uçar‘ın istifa etmesiyle beraber aynı gün Nimetullah Kaya‘nın istifası altında aynı sebep mi yatıyor? Murat Uçar ve Nimetullah Kaya birlikte mi hareket ediyor? Gelecekle ilgili planları mı var?
Başkan yardımcılıklarındaki değişiklikler kimin projesiydi? İlçe başkanının yerine oynayan, ilçe başkanını zorda bırakmak isteyen birileri mi var?
 
Bu soruların beraberinde partinin yetkili organlarından ve ilçe yöneticilerinden kamuoyuna herhangi bir açıklama yapılıp yapılamayacağı kulislerde merak konusu oldu. Akıllara takılan bu sorulara yanıt gelecek mi? Nedenini herkes gibi bizler de merakla bekliyor olacağız.
 
 
Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.