Dolar 32,3412
%0.19
Euro 35,0889
%-0.27
Altın 2.239,390
%-0.18
Bist-100 8,79
%0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK Parti Sarıyer'den 'Bayram' mesaisi

  • İstanbul Gündemi
  • 05.05.2022 - 14:09
Ramazan ayı boyunca özellikle sosyal yardımlaşma konusunda dur durak bilmeyerek Ramazan’ın Ramazan gibi yaşanması için üzerine düşeni yapan AK Parti Sarıyer’de, siyasi bir topluluğun ötesinde bir bakış açısıyla Bayram da bayram gibi yaşandı.
 
 
Önce Namaz, sonra Bayramlaşma
 
Bayram namazını Sarıyer Yeni Merkez Camiinde kılan AK Partililer, aynı gün saat 12.00’den 14.30’a kadar ilçe binasında bayramlaşma etkinliği düzenledi. 2.5 saat boyunca binin üzerinde AK Partilinin bir araya geldiği bayramlaşmada AK Partililer ilçe binasına sığmayarak sokaklara taştı. Başkan Halil İbrahim Kurşun’un yanı sıra önceki ilçe başkanlarından Salih Bayraktar ve Hüseyin Özdemir, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi, İstanbul Milletvekili Av. Abdullah Güler, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sarıyer sorumlusu Burcu Özer Günaydın Sarıyer AK Partililerle bir araya geldi. Bayram coşkusu daha sonra AK Parti İstanbul İl Başkanlığında devam etti.
 
Mezarlık ziyaretleri unutulmadı
 
Aşiyan Mezarlığı‘nda önce Çöl Kaplanı Fahrettin Paşa’nın kabrini ziyaret eden AK Partililer; daha sonra sanatçı ve AK Parti İstanbul 23. Dönem Milletvekili Osman Yağmurdereli’nin kabrini, ardından da Cumhuriyet dönemi Türk şiirinin en büyük temsilcilerinden biri olan; şair, mütefekkir ve yazar Yahya Kemal Bayatlı’nın kabrini ziyaret ettiler.
 
Kamu ve özel kurumlara ziyaretler
 
Başkan Halil İbrahim Kurşun önderliğinde yapılan ziyaretlerde Ay yıldızlı bayrağımıza sevdalı yürekleriyle şehadet şerbeti içen yiğitlerimizi de unutmayan AK Parti Sarıyer Ailesi; Orhan Gömürlü, Cavit Uçan, Uğur Taşçı ve Fatih Satır‘ın kabirlerini de ziyaret ettiler. Bayramlaşma etkinlikleri karakollar bayramda çalışan devlet daireleri ve esnaf ziyaretleri ile devam etti.
 
 
Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.