Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9730
%0
Altın 2.447,820
%0.48
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ahmet Poyraz’dan İsmet Yıldırım ve Hüseyin Sipahi hakkında flaş açıklamalar!

  • İstanbul Gündemi
  • 11.01.2022 - 17:38

Olası adaylık hakkında konuşan Poyraz, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve 2009’da başkan adayı olan Hüseyin Sipahi ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Çekmeköy‘de 2024 seçimleriyle beraber 3 dönemi tamamlayacak olmasından ötürü, siyasi kulislerde adı Ümraniye Belediye Başkanı adaylığı ile alakalı konuşulan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Poyraz, “Siyasette bir gün sonra ne olacağı bilinmez” dedi.

“Milletimiz için çalışmaya devam ederiz”

Ümraniye’nin halihazırda başkanı olduğunu belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Ümraniye’de İstanbul’un en tecrübeli belediye başkanı olan İsmet Yıldırım var. Yaptığı çalışmalardan ötürü Allah kendisinden razı olsun. İsmet abi ile çok eski yıllara dayalı bir dostluğumuz var. Belediyeciliği en iyi bilen 2 kişi varsa biri de odur. İnşallah Ümraniye’ye uzun yıllar hizmet edecek. Bundan sonra eşime, çocuklarıma, sevdiklerime daha fazla vakit ayırmak istiyorum. Şahsi temennim o ama siyasette yarının ne olacağı belli olmaz. Bize nerede görev verirlerse milletimiz için çalışmaya devam ederiz” diye konuştu.

“Milletimiz bunun cevabını vermişti”

Hüseyin Sipahi’nin olası adaylık iddialarına ilişkin de konuşan Başkan Poyraz, “Hüseyin Bey ile 2009 yılındaki seçimlerin rövanşı gibi duruma girmeyiz. Hüseyin abinin en güçlü döneminde başkanlığı Allah bizlere nasip etti. Milletimiz bunun cevabını vermişti. Onun için rövanşa gerek yok” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.