Dolar 32,5919
%0.36
Euro 34,8601
%0.37
Altın 2.504,820
%0.82
Bist-100 9.680,00
%1.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AHMET POYRAZ, BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 11.04.2021 - 19:08

Taşdelen Çamlık Cafe’de gerçekleşen toplantıya; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı ve yerel basın mensupları katıldı.

Toplantı öncesi pandemi sürecinin yarattığı olumsuz koşullardan da bahseden Poyraz: “Pandemi süreci ülkemizi ve insanlarımı yoruyor. Vaka sayılarının gittikçe artması üzerine bizde kapalı alanda çok fazla kalmama adına ama Ramazan Ayı öncesi de toplanalım, konuşalım sohbet edelim dedik. Tabi salgın sürecine rağmen bir arada istişare etmek için geldiniz buralara kadar tekrar teşekkür ederim.” dedi.

‘ÇEKMEKÖY’ÜN OKULA İHTİYACI VAR’

Kahvaltı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Poyraz, Çekmeköy de yapılan ve yapımı devam eden projelerin yanında yoğun derecede okul ihtiyacının olduğundan bahsederek ‘İnşallah kısa sürede ilçemizin okula dair gereksinimlerini ve çocuklarımızın okul ihtiyaçlarını karşılamak için yürüttüğümüz projelerimiz var. Hani derler ya cami mi daha çok ihtiyaç yoksa okul mu diye inanın Çekmeköy’ün okula ihtiyacı var.” diye konuştu.

‘KÖTÜ ŞARTLAR ALTINDA 2009 YILINDA İŞBAŞI YAPMIŞTIK’

İşbaşı yaptıkları günden bu yanı çeşitli alanlarda yaptıkları çalışmalardan bahseden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, konuşmasının devamında Millet Bahçesi yapımına dair bilgiler vererek ayrıca Kentsel Dönüşüm’e de değindi: “Kentsel dönüşümle 1994’te yapılmış dayanıksız sitelerle akalı yapılan sistem değişiklikleri olacak yine eğitim, kültür ve imarla alakalı yapılan birçok güzel projelerimiz vatandaşlarımızın hizmetlerimiz oldu. Bundan sonra da olmaya devam edecek.

Bugüne kadar bu şehre yaptıklarımız Allah‘a hamdolsun gerçekten o kadar iyi ki ben şimdi dönüp baktığım zaman bunları nasıl yapabilmişiz diyorum. 2009 yılında ilçemiz kuruldu. O zamanlarda 33 milyon bütçemiz 50-60 milyon borcumuz vardı.  Bizler işte bu şartlar altında iş başı yaptık ve çalışmaya koyulduk. Allaha hamdolsun ki bize Çeymeköy’lüler için çalışma şansı doğurdu.' diye konuştu. 

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.