Dolar 32,5441
%0.01
Euro 34,9160
%0.25
Altın 2.423,500
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

27. ULUSLARARASI ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ÖDÜL TÖRENİ BEŞİKTAŞ’TA GERÇEKLEŞTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 21.09.2020 - 15:00

Birçok sanatçı ve oyuncunun katıldığı törende, Ercan Kesal’ın senaryosunu yazdığı “Nasipse Adayız” “En İyi Film dalında Altın Koza’nın sahibi oldu. Altın Koza Onur Ödülü’ne layık görülen usta oyuncu Nur Sürer’e ise ödülünü Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat takdim etti.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 27. si düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni bu yıl Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Tören hayatını kaybeden sanatçıların saygıyla anıldığı bir video ile başladı. Törende sahne alan Ferhat Göçer de seslendirdiği şarkıyı hayatını kaybeden sanatçılar adına seslendirdi.

 

Ödül töreninde Altın Koza Onur Ödülü’ne layık görülen usta oyuncu Nur Sürer’e  ödülünü Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat takdim etti. Usta oyuncu da Adana Altın Koza Film Festivali’nin bir parçası olmaktan duyduğu gururu dile getirerek; “Adana benim için gerçekten çok önemli bir şehir oldu her zaman. Çünkü ben 1979 yılında Orhan Kemal’in uyarlaması Bereketli Topraklar Üzerinde filmiyle Adana’da oyunculuğa başladım. Adana birçok usta ismi yetiştiren bir şehir. Buradan da sinemanın en şahane adamı Yılmaz Güney’e saygılarımı sunuyorum. Ayrıca bu ödülü de çok sevdiğim Zeydan Başkanımın döneminde almak da benim için ayrı bir onur’’ ifadelerini kullandı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.