Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

YAHYA KEMAL TURİN TAKSİ DURAĞI AÇILDI

  • İstanbul Gündemi
  • 26.05.2015 - 10:52

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç  ‘Yahya Kemal Turin Taksi Durağı' açılış töreninde taksicilerle buluştu.

Yahya Kemal Mahallesi sakinlerine modern bir taksi durağı kazandıran açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, siyasi partiler ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, meclis üyeleri ve taksiciler katıldı.

‘Yahya Kemal Turin Taksi Durağı' açılış töreninde yaptığı konuşmada mahalle esnafının önemine değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem,  ülke gündemini de değerlendirdi.

Yahya Kemal Mahallesi'ni gelişimini destekleyen yatırımları anlatan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘Kağıthane'de yüzlerce çalışma yapılıyor. Sadece çocuklarımız için yapmış olduğumuz yeni park, bahçe sayısı 11 yılda 2 yüz 11 tane. Geçen 50 yıl içerisinde yapılan park sayısı ise toplam 49 tane. Bugün 15 gün içerisinde gerçekleştirdiğimiz 23 tesisin açılış ve temel atma programlarından bir tanesi için buradayız. Hep birlikte mahallemize yakışacak güzel bir hizmeti oluşturduk. Mahallelerimizdeki taksi duraklarını yeniliyoruz.' diyerek, ‘Mahallerimiz gelişiyor, ilçemiz gelişiyor, şehrimiz gelişiyor. Yapılan değerlendirmelere göre Dünyada 5 yıl içerisinde en hızlı gelişen kent İstanbul. Topyekün ülke gelişiyor, kalkınıyor.  Bu kalkınma çalışmalarına hep birlikte devam ediyoruz.' şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri ve taksicilerin açılış kurdelesini kesmesiyle program sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.