Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Volkan Konak Kendi Şarkılarını Miniklerden Dinledi

  • İstanbul Gündemi
  • 24.04.2015 - 13:29

Karadeniz müziğinin sevilen sesi Volkan Konak, kendi şarkılarını Beşiktaşlı çocuklardan dinledi. Gece sonunda sahnede çocuklarla bir araya gelen Konak, sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Beşiktaş Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Karadeniz şarkılarını kendine özgü yorumuyla seslendiren sanatçı Volkan Konak'ı çocuklarla aynı sahnede buluşturdu. Çocuk Kalbim Seni söyler Korosu öğrencilerinin sahne aldığı gecede, son konserini Beşiktaş'ta veren Merhum sanatçı Kayahan da unutulmadı.
GECEDE KAYAHAN DA UNUTULMADI
Öğrenciler ilk olarak Kayahan bestesi olan ‘Bir Garip Serçe' şarkısını seslendirdi. Sonrasında usta sanatçı Konak şarkılarını seslendiren çocuklar, Volkan Konak'tan tam not aldı. Gecede sahne alan Çocuk Kalbim Seni Söyler korosu öğrencileri sergilediği performans ve seslendirdiği şarkılarla herkesi kendine hayran bıraktı.
KONAK MİNİKLERLE AYNI SAHNEDE
Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı konsere Beşiktaşlılar da yoğun ilgi gösterdi. Miniklere sahnede Volkan Konak Orkestrası eşlik etti. Gece sonunda çocuklarla aynı sahnede buluşan Konak, seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Çocuklarla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Konak, Biz bu akşam dinleyici kısmındayız ama. Çocuklar bizim eserlerimizi çalışmışlar. Biz de onları seyretmeye geldik. Müzik öğretmenimizle beraber çocuklar bize böyle bir jest hazırlamışlar. Biz de onları seyretmeye feyz almaya geldik. Ben demiş usta, Babamdan ileri, yeni doğmuş çocuğumdan geriyim” misali hatta biz öğrenmeye de geldik. Bakalım neler yapmışlar” diye konuştu.
"BU GECE SAHNEYİ YIKACAĞIZ"
Korunun 10 yaşındaki üyesi Uğur, Konak karşısında sahne aldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, Ben de bu geceye bir şiir katkısı sunacağım. Sahneyi yıkacağız. Güzel şarkılarımız olacak ve arkadaşlarımız eşliğinde söyleyeceğiz bunları. Volkan Konak'ın hastasıyım. Biraz heyecanım var ama onu yenmeye çalışacağım” dedi.
Volkan Konak şarkılarını seslendiren isimlerden Irmak Vural ise, Bu akşam herkesi, yani sevdiklerimizi eğlendirmeye çalışacağız. Bu sırada biz de çok eğleneceğiz tabi ki. Güzel bir gece olacak. Volkan Konak'ı ailece çok seviyoruz biz. Volkan Konak'ın burada olması heyecanlandırıyor ama biz bunun gibi çok konser verdiğimiz için heyecanımız biraz azaldı” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.