Dolar 32,2680
%0.04
Euro 34,6512
%-0.17
Altın 2.395,720
%-0.19
Bist-100 10.337,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

VADİ AÇIKHAVA’DA KARADENİZ GECESİ

  • İstanbul Gündemi
  • 20.09.2019 - 10:09

22 Eylül Pazar gecesi, Karadeniz müziğinin sevilen isimleri peş peşe sahneye çıkarak, Vadi Açıkhava’da festival havası estirecek. Gecenin yıldızı, müzisyenliğinin yanı sıra oyunculuğu ile son dönemde adından söz ettiren Öykü Gürman.  Karadeniz müziğinin sevilen şarkılarının yanı sıra Öykü Gürman, geçmişten günümüze hit olmuş şarkıları haricinde sürpriz cover’larda seslendirecek. Uzun süredir İstanbul’da sahne almayan Gürman’a, bu özel gece için sürpriz müzisyen dostları da eşlik edecek. Trabzon ve Rizeli müzisyenlerden oluşan İmera grubunun konseri bir gösteriye dönüşecek. Adeta konuşturduğu kemençesiyle ve kadife sesiyle ünlü Ekin Uzunlar seyirciye romantik dakikalar yaşatacak. Gecenin açılışını ise ‘Sol Yanım’ şarkısıyla Youtube’da 10 milyon barajını aşan Trabzonlu şarkıcı Merve Yavuz yapacak.

İstanbul’un unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine has bir ruhu olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşa edildi. Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile yaz boyunca birbirinden keyifli konserlere ev sahipliği yapacak.

Vadi Açıkhava’da U.S. Polo Assn. Açıkhava Konserleri’nin kapanışını 27 Eylül’de Türk pop müziğinin güçlü ve sevilen sesi Funda Arar yapacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.