Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÜSKÜDARLI ÇOCUKLARIN KUTLU DOĞUM COŞKUSU

  • İstanbul Gündemi
  • 02.05.2015 - 22:47

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri'nin düzenlediği kutlu doğum programı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kutlu doğum programına, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız, Kütüphane Müdürü Yakup Öksüz, Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Bilgi Evleri öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından yine Bilgi Evleri öğrencilerinden Sarenur ve Elif isimli çocuklar, Peygamber Efendimiz için yazılmış ‘40 Yaşındasın' şiirini okuyarak salonu dolduran konuklara duygu dolu anlar yaşattılar.

Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız'ın açılış konuşmasının ardından; Genç Enderun öğrencilerinden Sefure Esra Yıldırım, çocuklara Asr-ı Saadet hayatını görsellerle anlatmak amacıyla kurulan Asr-ı Saadet Köyü'nü ve bu köyden öğrendiklerini sinevizyon gösterisi eşliğinde anlattı.

Programda konuşma yapan Kütüphane Müdürü Yakup Öksüz;''Üsküdar'da kutlu doğum etkinliklerine farklı bir boyut kazandırmak istedik. Bu sebepten Kutlu Doğum Köyü kuruldu. Amacımız gençlerimizin hem bu dünyada hem ahirette yüzlerinin ak olmasıdır. Bu amaçla Üsküdar'da iletişim kurmadığımız öğrenci kalmasın istiyoruz. Bu hedefimize ulaşabilmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Üsküdar çok şanslı çünkü eğitime ve gençliğe önem veren Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen gibi bir başkana sahip” diye konuştu.

Bilgi Evleri öğrencilerinin hazırlamış olduğu efendimizin hayatını anlatan oratoryo gösterisi büyük beğeni topladı.

Programın sonunda ise Bilgi Evleri öğrencilerinden oluşan Sevgi Yolcuları Müzik Korosu söylediği şarkılarla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.