Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÜSKÜDAR'DA TORUNLARLA TOMBALAKLAR BULUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 27.05.2015 - 19:24

Üsküdar Belediyesi ve Emekliler Derneği iş birliğiyle Çengelköy İspark Otopark Alanı'nda düzenlenen ‘Torun Tombalak Şenliği'nde renkli görüntüler yaşandı. Finalde sahne alan Erol Evgin ile eğlence zirve yaptı.

Çengelköy`de iki kuşağı kucaklaştırmak için gerçekleştirilen şenliğe katılan büyükanne ve büyükbabalar, gün boyu torunlarıyla keyifli vakit geçirdi.

Şenlikte, aile büyükleri torunlarıyla dijital oyunların yanı sıra "sek sek" ve çeşitli oyunlar oynarken, düzenlenen yarışmaların sonunda çocuklara hediyeler verildi.

Huzurevi`nde kalan nine ve dedelerle  Çocuk evlerinde kalan çocukların bir araya geldiği etkinliğe  ; Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, TOGEMDER Genel Başkanı Saadet Gülbaran, Emekliler Derneği Genel Başkanı  Kazım Ergün ve Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı  Fatma Önerge de katıldı.

ÜSKÜDAR'A GÜZEL OLAN HERŞEY YAKIŞIYOR
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, konuşmasında güzel olan her şeyin Üsküdar'a yakıştığını belirterek, Torun Tombalak şenliğinin adının da kendisi de güzel. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Türkmen, Üsküdar'ın İstanbul'un en güzel ilçesi olduğuna vurgu yaparak, Gerçekten çok güzel bir şehrimiz var. İstanbul'un en güzel yerinde yaşıyoruz. Üsküdar o kadar güzel ki ve Üsküdarlılarımız o kadar güzel ki her gün biraz daha aşık oluyoruz bu beldeye. Bu şehrin üzerimizde çok hakkı var. Burada yaşayan herkesin bu şehre karşı vazifeleri var. Torunlar olarak tombalaklar olarak, kadın erkek genç yaşlı hepimiz bu ilçenin hizmetindeyiz. Biz Üsküdar Belediyesi olarak 30 Mart seçimlerinden bu yana geçen 1 yıllık sürede gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Enerjimizi sizlerden alıyoruz. Dualarımızı tombalaklardan sevgimizi torunlardan alıyoruz” diye konuştu.

Başkan Türkmen geçen 1 senelik süre içerisinde güzel işlere imza attıklarını dile getirerek, Hamd olsun güzel işlere imzamızı attık. Sosyal belediyecilik adına, kültürel belediyecilik adına hız kesmeden hizmetlerimize devam ediyoruz. Diğer yandan gerçekleştirilen festivaller, şenliklerle birlikte Üsküdar'ımızı renklendiriyoruz” dedi.

Başkan Hilmi Türkmen Üsküdar'a çok ciddi yatırımlar yaptıklarına değinerek, Biz 1 yıl içerisinde tam 250 milyonluk bir yatırım yaptık. Sizlere buradan bir müjde vermek istiyorum. 26 Mayıs Salı günü  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 22 adet tesisimizi  hizmete açıyoruz. Evet Sayın Cumhurbaşkanımız da bir Üsküdar sevdalısı ve aynı zamanda da bir Üsküdarlı. Bizleri aradılar ve  dediler ki, ‘Salı günü saat 10.00'da açılışı yapalım'. Bizim için büyük şeref oldu. Ve Kandilli'de yaptığımız İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde adeta miting havasında 22 projemizin toplu açılışını yapacağız. Tüm Üsküdarlıları açılışa bekliyoruz” diye konuştu.

 Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge  ise şenliğe katkılarından dolayı günün anısına bir  hediye takdim edildi.

Bütün gün eğlence ve coşku içerisinde geçen ‘Torun Tombalak Şenliği'nde sahne alan Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Erol Evgin verdiği konserle sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.