Dolar 32,6021
%0.39
Euro 34,8337
%0.29
Altın 2.504,160
%0.79
Bist-100 9.461,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÜSKÜDAR'DA KAMUSAL ALANDA PROTOKOL SEMİNERİ YAPILDI

  • İstanbul Gündemi
  • 04.05.2015 - 23:09

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde ‘Kamusal Alanda Protokol Kuralları' konulu seminer düzenlendi.


Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) öğretim görevlisi Nihat Aytürk tarafından verilen seminere, Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar İlçe Milli Eğitim  Müdürü  Sinan Aydın'ın yanı sıra; Kadıköy,Tuzla,Çekmeköy,kartal,Beşiktaş,Beykoz,Ümraniye,Sultanbeyli ve Sancaktepe Milli Eğitim Müdürleri, Anadolu Yakası'ndaki 9 ilçedeki okulların müdür ve müdür yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli şube müdürleri, kaymakamlığa bağlı daire müdürleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdür Sinan Aydın yaptı. Aydın, resmi ilişkilerin daima protokol kuralları içerisinde gerçekleştiğine dikkat çekerek Yöneticinin protokol kurallarını bilmesi başarı göstermesi için gereklidir. Bu vesile ile protokol kurallarına katkı olması için düzenlediğimiz bu seminerin gerçekleşmesinde katkıları olanlara teşekkürlerimi sunuyorum. İlim Çin'de de olsa gidip alın diyen bir Peygamber'in ümmeti olarak sizlerin bilgilenmek için etkinliğe katılmanızdan ötürü hepinize ayrıca şükranlarımı sunmak istiyorum” diye konuştu.

Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler de protokol kurallarının kamu ahlakı olduğuna vurgu yaparak, Bireylerin medeni ilişkilerini düzenleyen kurallar olduğu gibi kamusal ilişkilerdede kurallar  vardır. Bunlara da protokol kuralları diyoruz. Bu etkinlikle birlikte toplumumuza yeni nesiller yetiştiren okul idarecilerimizinde bulunması çok önemli. Dinimizin bize tavsiye ettiği güzel ahlak gibi çocuklarımızı da insan ilişkilerinde başarılı olacak tarzda geleceğe hazırlamak eğitimcilerin görevi. Bu bağlamda bu protokol kuralları seminerini çok önemsiyoruz” diyerek etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Protokol konuşmaları sonrası TODAİE öğretim görevlisi Nihat Aytürk salonu tıka basa dolduran katılımcılara ‘Kamusal Alanda Protokol  Kuralları' konulu seminer sundu..

Kültür Merkezi'ndeki seminer yarın 09.00'da yine Nihat Aytürk'ün sunumu ile tamamlanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.