Dolar 32,2432
%-0.04
Euro 34,6702
%-0.12
Altın 2.404,170
%0.16
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÜNLÜ İŞADAMI KEMAL ŞAHİN BEYŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 16.05.2015 - 01:29

İstanbul'da faaliyet gösteren Beyşehir, Hüyük ve Derebucak Çevresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYHUDER), Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Kemal Şahin ve Yrd. Doç. Dr. Avukat Ramazan Arıtürk ile ikiyüzelli öğrenciyi buluşturdu.

BEYHUDER'in organize ettiği ve Beyhuder Öğrenci Kurulunun aktif görev aldığı yoğun katılımlı, kahvaltılı söyleşi programına, işadamı Kemal Şahin, Avukat Ramazan Arıtürk, BEYHUDER Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Karagül, Başkan Yardımcısı Cemal Duymuş, Konyalılar Vakfı Başkanı Mustafa Birim, Konyalılar Derneği Başkanı Kudret Fikirli ve Operatör Doktor Necdet Derici katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Karagül: ‘'Bölgemize hizmet eden siz değerli hemşerilerimize, iş adamlarımıza ve öğrenci kardeşlerimize katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Bölgemizden yetişen birçok değerli insan kaynağımız var ve bu hemşehrilerimiz gerek kendi alanlarında yaptıkları ve gerek bölgemiz için yaptıkları ile bölgemizin gurur kaynağı oldular. Dernek olarak İstanbul'da üniversite okuyan öğrencilerimizin kendi alanlarında ve iş hayatlarında daha aktif olmalarını sağlamak ve daha da gurur duyacağımız gençlerimizin yetişmesine vesile olabilmek için bu tür organizasyonlar düzenliyoruz. Öğrencilerimizi alanlarında uzman hemşehrilerimizle bir araya getirerek tecrübe edinmelerini amaçlıyoruz. Oluşturmuş olduğumuz Tıp Öğrenci Kurulu sayesinde tıp ve sağlık alanında okuyan öğrencilerimiz Doktor, Hukuk Öğrenci Kurulu sayesinde hukuk bölümü öğrencilerimiz ise avukat, hâkim ve savcı hemşehrilerimizle birebir görüşerek kendilerini mesleki anlamda geliştirme imkânı elde ediyor. Bu söyleşimiz de ise; iş hayatına atılmak isteyen, akademik olarak ilerlemek isteyen ve kendi dallarında uzmanlaşmak isteyen öğrencilerimiz merak ettiği sorulara cevap bulabilecekler.'' dedi.

Söyleşide öğrencilerle birlikte olan ve öğrencilerin sorularını cevaplandıran Ramazan Arıtürk ve Kemal Şahin, yaşadıklarını, başarılarını ve bugünlere nasıl geldiklerini anlattılar. Program sonrasında ise öğrenciler Şahin ve Arıtürk'ün katılımlarından duydukları memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür ettiler ve dernek yönetiminden bu tür organizasyonların daha sık yapılmasını talep ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.