Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÜMRANİYE BELEDİYESİ YAŞLI HİZMET BİRİMİ BAHARA MERHABA DEDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 15.05.2015 - 01:02

Ümraniye Belediyesi, yardıma ve bakıma muhtaç Yaşlı Hizmet Birimi misafirleri için bir gezi düzenledi. Konuklar, düzenlenen gezi ile Emirgan Korusu'nda bir nebze de olsa kendilerini huzurlu hissederek, mutlu bir gün geçirdiler. 

Ümraniye Belediyesi, yaşlılara yönelik gerçekleştirdiği hizmetlerle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Yaşlılar için gerçekleştirilen hizmetlerin başında, evde bakım ve sağlık hizmeti geliyor.  Kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlılar için kurulan özel ekip, her hafta evleri ziyaret ederek temizlik ve sağlık hizmeti sunuyor, gerektiğinde ise ambulans ve doktor desteği sağlıyor. Bunun yanı sıra düzenlenen gezi ve etkinliklerle de yaşlı misafirlere unutulmaz bir gün yaşatılıyor.

Bu kapsamda, Ümraniye Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Yaşlı Hizmet Birimi''konukları ile Yaşlı ve Hasta Bakımı kursiyerleri olmak üzere toplamda 55 kişilik kafile, Emirgan Korusu Lale Festivali'ne katıldı. Bahara merhaba etkinliği kapsamında, rengârenk lalelerin arasında keyifli zaman geçiren misafirler günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.