Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Tuzla Şifa AVM Açılışa Gün Sayıyor

  • İstanbul Gündemi
  • 25.12.2014 - 23:20

Tuzla Şifa AVM Açılışa Gün Sayıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Şifa ve Mimarsinan Mahallesi’nde sosyal ihtiyaçları karşılamak için yapımını başlattığı ŞİFA AVM, açılışa gün sayıyor.

Tuzla Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen ŞİFA AVM inşaatı yüzde 80 oranında tamamlandı. 2013 Eylül ayında yapımına başlanan ve 20 ay içinde hizmete açılması taahhüt edilen Şifa AVM, söz verilen süreden önce tamamlanma aşamasına geldi. Kaba inşaatının yanı sıra teknik işlemleri de tamamlanma aşamasına gelen Şifa AVM’de seramik zemin döşemesi ve dış cephede montaj çalışması devam ediyor.

Başkan Yazıcı ve Ekip Arkadaşları, Şifa AVM İnşaatını İnceledi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Dr. Turgut Özcan, Kevser Şamlı, AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, Şifa AVM inşaatını gezerek çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. 7 katlı yapının bodrum katından çatı katına kadar tüm bölümlerini gezen Başkan Yazıcı, projenin sosyal amacını önemsediklerini belirtti. Şifa ve Mimarsinan Mahallesi ile Tuzla merkezi arasındaki uzak mesafeyi hatırlatan Başkan Yazıcı, “Şifa AVM, içinde banka şubesi, düğün salonu ve sinema gibi fonksiyonları ile bölgenin özlemini çektiği bir sosyal yaşam alanı olacak. Biz, bu AVM’de bir sosyal yaşam alanı inşa ediyoruz. Burada yaşayan vatandaşlarımızın en yakın noktada hizmet alması için bu projeyi yapıyoruz. Şifa ve Mimarsinan Mahallesi bu hizmeti çoktan hak etti” dedi.

ŞİFA AVM’de Neler Olacak?

7 katlı ŞİFA AVM’nin – 2. katında otopark ve sığınaklar, -1. katında ise 800 m2 büyüklüğünde ve işletmesi Tuzla Belediyesi tarafından yapılacak düğün salonu ve otopark yer alıyor. AVM’nin giriş katı banka şubesi, ATM’ler ve market için planlandı. Giyim mağazaları ise AVM’nin orta katlarında yer alıyor. 3 ve 4. katında restaurantların hizmet vereceği AVM’nin en üst katında sinema ve oyun salonları yer alıyor. Büyüklüğü 40 m2 ile 750 m2 arasında değişen 48 işyeri, 21 bin m2 inşaat alanının 9 bin m2’lik kısmını kapsıyor. AVM inşaatında vatandaşların rahatlıkla gezebilmesi için ortak kullanım alanları geniş bırakıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.