Dolar 32,5401
%-0.02
Euro 34,8477
%-0.05
Altın 2.424,020
%-0.25
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TUZLA BELEDİYESİ'NDEN 65 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLARA BAYRAM SÜRPRİZİ

  • İstanbul Gündemi
  • 25.05.2020 - 19:43

Tuzla Belediyesi tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşlar için özel bir etkinlik düzenledi. Yaşlı vatandaşları, sokağa çıkma yasağı kısıtlamasının kalktığı bayramın birinci gününde karanfil, bayram lokumu ve kahveden oluşan bayrama özgü ikramlarla karşılayan Tuzla Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın bayram mesajlarını da kendilerine iletti. Sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen etkinlikte büyüklerimizin bayram sevinci görülmeye değerdi.

Bayram sürprizleriyle yaşlıları karşılayan Tuzla Belediyesi, ilçe genelinde 14.00 - 20.00 saatleri arasında etkinliğini sürdürdü. Tuzla genelinde parklarda, yürüyüş alanlarında ve sahilde güneşli havanın tadını çıkaran 65 yaş ve üstü vatandaşlar hoş sohbet etme fırsatını da yakaladı.

VATANDAŞLAR BAŞKAN YAZICI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Karanfiller ve bayram ikramı sürprizleriyle karşılaşan yaşlı vatandaşlar, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek unutulmadıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı evlerinde kalarak sürece katkıda bulunan büyüklere teşekkür ederek evde kal çağrılarını yineledi. Başkan Yazıcı, “Bu aziz millete hizmet etme fırsatını veren Allah’a hamd ediyorum. Daha güzel günlerde buluşacağız. Milletimizle omuz omuza dayanışma ile bugünlere eriştik. Birlikteliğimizi ve mücadelemizi normalleşme sürecinde de sürdürüp bayramları hep birlikte yan yana, can cana karşılayacağız. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, herkese hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Tuzla Belediyesi Covid 19 sürecinde evde kalan yaşlılar için kısıtlamanın kalktığı gün de Türkiye’nin ilk sosyal mesafeli etkinliği olan Vefa Festivali’ni düzenleyerek Coşkun Sabah şarkılarına eşlik etmelerini sağlamıştı. Toplumsal hafızamız olan büyüklerimiz için zorlu süreçte etkinliklerimiz ve projelerimiz devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.