Dolar 32,5401
%-0.02
Euro 34,8477
%-0.05
Altın 2.424,020
%-0.25
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TUZLA BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ HİZMETE BAŞLADI

  • İstanbul Gündemi
  • 19.06.2020 - 13:51

Ekonomik fiyatları, güvenilir ve kaliteli hizmet politikasıyla tasarlanan tesislerde balıktan köfteye, sulu yemeklerden tatlılara kadar birçok lezzet misafirlerin beğenisine sunuluyor. Anadolu mutfağının leziz yemekleri güler yüzlü personel tarafından vatandaşların beğenisine sunulan sosyal tesislerde ailenizle birlikte güzel bir hafta sonu geçirmeniz mümkün.

HER GÜN BİNLERCE KİŞİYİ AĞIRLANDI

Vatandaşların aileleriyle ve sevdikleriyle dört mevsim keyifli zaman geçirdikleri sosyal tesislerde her gün binlerce kişiyi ağırlanıyor. Lezzetin mimarı aşçıların ellerinden çıkan leziz alternatifleriyle, 140 kişilik ekibin güler yüzle karşıladığı misafirlerin sayısı 2019’da 1 buçuk milyonu aştı.

BAŞKAN YAZICI: ‘‘EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ’’

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için durmadan çalışıyoruz. Tesislerimizin hiçbirinde kâr amacı gütmüyoruz. Bizim tek amacımız sosyal tesislerimizde uygun fiyatla en iyi hizmeti sunabilmek. Tuzla Belediyesi’nin kendi imkân ve olanaklarıyla işletilen sosyal tesislerimizin her birinde, herkes için eşit ve en iyi hizmet kalitesini sunmaya çalışıyoruz. Yeni normalleşme sürecinde aldığımız güçlü tedbirlerle hemşerilerimizi sosyal tesislerimize bekliyoruz.” dedi.

Yeni normal dönemde alınan tedbirlerin yoğunlaşacağı alanların başında gelen Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, misafirlerine sunduğu lezzeti yeni dönemde de tedbirler eşliğinde vereceği özel hizmetle sürdürecek.

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri:

Palmiye Balık Restaurant

Aydıntepe Sosyal Tesisler

Ayyıldız Sosyal Tesisler

Orhanlı Sosyal Tesisler

Şelale Restaurant Cafe

Şifa Sosyal Tesisler

+1 Cafe

Tuzla Belediyesi Çay Evi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.