Dolar 32,5691
%0.29
Euro 34,6484
%-0.24
Altın 2.508,020
%0.95
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TOKAT DOSTLUK GRUBU, KAHVALTILI TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 02.12.2014 - 21:12

TOKAT DOSTLUK GRUBU,  KAHVALTILI TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

Sancaktepe yaşayan Tokatlıların bir araya gelerek oluşturdukları Tokat Dostluk Grubu,  kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Tokat Dostluk Grubu’nun ev sahipliğinde 28 Kasım Pazar günü gerçekleşen kahvaltılı toplantıda, uzun zamandır birbirini görmeyen dostlar sohbet etme imkânı buldu.  Anıların yad edildiği, ayrıca ülke gündeminin konuşulduğu toplantı takdir ve beğeni topladı. Toplantıya katılan Mali Müşavir Kaya Çardak’ın teklifi ile TDG’nin başkanlığına Mustafa Günal yardımcılığa ise Rukiye Yıldırım katılımcıların görüş ve oy birliği ile seçildi.

TDG Başkanı Mustafa Günal, toplantının asıl amacının Tokatlı dostları bir araya getirmek olduğunu belirterek bundan sonra bu tarz toplantıların belirli aralıklarla devam edeceğini söyledi. Günal: “Gayemiz birlik ve beraberliğimizi mümkün mertebe muhafaza etmek.  Eğer gönül biriliği olmazsa biz hiçbir şeyin olacağına inanmıyoruz. Ruh beden için ne ifade ediyorsa, dostluk da cemiyet için o kadar önem arz ediyor. Biz karşılıklı güven, sevgi ve düzeyli temsil anlayışıyla hareket ediyoruz.  Burada çok güzel dostluk var, farklı düşüncelere ait Tokatlı hemşehrilerimizin birbiriyle muhabbet ettiğini görüyorsunuz. Bu dostluğu bin tane başkanlığa değişmem”  dedi.

Toplantıya katılan 23. Dönem AK Parti Milletvekili Hüseyin Gülsün, Tokatlıların birlik olmaları gerektiği mesajını vererek:  “Dostluk grubuna çok iş düşüyor, Sancaktepe’deki Tokatlıları bir araya getirme ve kaynaştırma hemşerilerimizin gücünü artırma adına bu beraberliği çok önemsiyorum. Dostlar vefalı olmasa sabahın bu saatinde buralara kadar gelmem ” şeklinde konuştu.

İBB Müfettişi Keramettin Afşar ise tüm İstanbul’daki Tokatlıları birlik ve beraberliği için çalıştığını bilhassa Sancaktepe’deki Tokatlılarla dostluk bağının bulunduğunu belirterek:  “Gerçek dostluk diğer arkadaşlık ilişkilerinde de olduğu gibi, ortak değerlere, paylaşımlara, ilgiye güvene, saygıya dayanır. Rekabet etmeden veya ben senin için şunu yaptım, sen benim için şunu yaptın gibi saymadan dengeli bir iletişimidir ” dedi.

Toplantıya katılan dernek üyeleri ise bir araya gelmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, Tokat Dostluk Grubu (TDG) nin çalışmalarına gönülden destek olacaklarını dile getirdiler.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.