Dolar 32,5825
%0.33
Euro 34,7889
%0.16
Altın 2.509,460
%1.01
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TEMİZLİK İŞÇİLERINDEN 1 MAYIS MARŞI

  • İstanbul Gündemi
  • 05.05.2015 - 18:28

TEMİZLİK İŞÇİLERİNDEN 1 MAYIS MARŞI…

1 Mayıs'ı bugün kutladılar

1 Mayıs İşçi Bayramı yaşanan tatsız olaylar nedeniyle bayram havasında kutlanamamıştı. Beşiktaş'ta da polis göstericilere sert müdahalede bulunmuştu. İşte bugün o görüntülerden eser yoktu.1 Mayıs'ı bayram havasında yaşayamayan Beşiktaş Belediyesi temizlik işçileri bugün çıktılar sokağa; hem çaldılar hem de söylediler. İşçilerin 1 Mayıs coşkusuna Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da ortak oldu.

Beşiktaş Belediyesi bünyesindeki temizlik işçileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü alternatif bir etkinlikle kutladı. Müzik eşliğinde marşlar söyleyen işçiler, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile birlikte 1 Mayıs'ı coşkuyla kutladı.

Beşiktaş Belediyesi'nde görevli temizlik işçileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü alternatif bir etkinlikle kutladı. Tören Sokak Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Temizlik işçilerinden oluşan koro, müzik eşliğinde marşlar söyleyerek 1 Mayıs'ı kutladı. Beşiktaş Belediyesi bünyesindeki temizlik işçilerinden oluşan koroya dahil olan Başkanı Murat Hazinedar da işçilerin söylediği marşlara eşlik etti. Hazinedar, 1 Mayıs Marşı'nı da işçilerle birlikte seslendirdi.

BAŞKAN HAZİNEDAR, İŞÇİLERLE BİRLİKTE MARŞ OKUDU
İşçilerle birlikte marş okuyan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Taksim'in kapatılmasının ardından Beşiktaş'taki olaylar bizim bayramı bayram gibi kutlamamıza engel oldu. Biz isterdik ki Taksim açılsın. Taksim bir simge, bu simgeyi işçi bayramında işçilerimizden, sendikalarımızdan 1 Mayıs'ı emeğin bayramını emekçilerle beraber kutlamak isteyenlerden esirgenmesin. Hele hele bayramlar noktasında, bizi biz yapan değerler noktasında bu bayramları çatışma aracı haline getirmemek lazım. Bunun öncelikle sorumlusu her zaman iktidarlardır. Yani burada Beşiktaş Belediyesi'nde bir sorun varsa, çatışma varsa öncelikle belediye başkanı olarak benim sorumluluğum vardır” ifadelerini kullandı.

7 HAZİRAN'IN ÇOK İYİ DEĞERLENDİRİLMESİNİ DİLİYORUM”
7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere de değinen Murat Hazinedar, 7 Haziran çok önemli bir milat ve halkın iradesinin bundan sonraki 4 yıl için tecelli edeceği, şekilleneceği bir dönüm noktası. Taksim'i açacak olan da bu, bayramları bayram gibi kutlamamızı sağlayacak olan da bu. Halkın değerlerini değerler üzerinden çatışma aracı haline getirmeyen bir anlayışa kucak açmak için 7 Haziran'ın çok iyi değerlendirilmesini diliyorum. Beşiktaş'ın değerlerini Beşiktaş'tan İstanbul'a oradan Türkiye'nin her noktasına taşımayı hedefliyoruz” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.