Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TAKSİM'E İŞÇİLER VE BAŞKAN GİRDİ, SÜPÜRGELER KALDI

  • İstanbul Gündemi
  • 01.05.2015 - 17:08

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Taksim'e ilk giren isim oldu. Yanında 40'a yakın temizlik işçisi ile meydana gelen Hazinedar, anıta çelenk bıraktı. Çelenk merasiminin öncesinde polis şefleri ile temasta bulunan Hazinedar, temizlik işçilerini de beraberine anıta götürmek için epey uğraştı. İşçileri alana sokmayı başardı fakat işçilerin süpürgeleri alana alınmadı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar. Temizlik işçileri ile birlikte Atatürk anıtına çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulundu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar saygı duruşunun ardından temizlik işçileri ile bayramlaşırken, Bugün temizlik işçilerimizle 1 Mayıs'ın simgesi Taksim'e gelerek Atatürk anıtında saygı duruşunda bulunduk. Bizim temizlik aynamız olmaya vesile olan temizlik işçilerimizin nasırlı elleri bizim için emek demek, alın teri demek, saygı ve sevgi demek” dedi ve kendilerine bayram ikramiyesi verileceğini müjdeledi. Taksim Meydanı'ndaki çelenk bırakma merasiminin ardından ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hazinedar, Geçen yıl olduğu gibi yine sabahın 05.00'inde buluştuk ve 1 Mayıs'ın simgesi Taksim'de geleneksel hale getirdiğimiz şekilde Atatürk anıtına çelenk bıraktık, saygı duruşunda bulunduk. Değerli emekçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanan 1 Mayıs İşçi Emekçi bayramını tüm kalbimle kutluyor, 1977'de bu meydanda katledilen 34 emekçiyi saygıyla anıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.