Dolar 32,3397
%0.28
Euro 35,1220
%0
Altın 2.312,910
%1.55
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ŞİLE BAŞPEHLİVANI ALİ GÜRBÜZ OLDU

  • İstanbul Gündemi
  • 16.09.2019 - 10:47

13. Şile Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan, son üç senenin şampiyonu Recep Kara’yı yenen Ali Gürbüz olurken kıyasıya geçen mücadelerde üçüncülüğü ise Mecit Yıldırım ile Sermest Bulut paylaştı. Kumbaba Gençlik Parkı Şile Er Meydanı’nda gerçekleştirilen güreşlerde 32’si başpehlivan olmak üzere 300’e yakın güreşçi kıran kırana mücadele verdi.

GÜREŞÇİLER 14 DALDA MÜCADELE ETTİ

AK Parti Milletvekili Osman Boyraz, Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ali Beşir, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve çok sayıda güreş severin katıldığı Şile Yağlı Güreşlerinde 14 dalda güreşen birbirinden yiğit pehlivanların kıyasıya mücadelesi büyük heyecan yarattı.

Güreşlere ev sahipliğini yapan Belediye Başkanı Ocaklı, “13.sünü gerçekleştirmiş olduğumuz Şile Yağlı güreşleri ile yaz sezonuna veda ediyoruz. Bir tarafımızda mavi, bir tarafımızda yeşil ve bir tarafımızda da güzel muhabbetin olduğu Şilemizde, böylesi değerli, güzel etkinlikleri destekleyeceğiz, yaşatacağız ve ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese ve bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Seneye, başpehlivanları ve kıyasıya mücadeleleri ile Türkiye’de söz sahibi hale gelen Şile Yağlı Güreşleri’nin 14.sünde bu er meydanında yeniden buluşmak dileğiyle.’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.