Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SERKAN ÇAĞRI ‘NEV NEFES’DE ÜNLÜ TENOR HAKAN AYSEV’İ AĞIRLADI

  • İstanbul Gündemi
  • 28.11.2019 - 14:12

Üsküdar Belediyesi düzenlediği konserlerle sanat dünyasının nadide sesleri ve eşsiz müzisyenlerini İstanbullularla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda; klarnet üstadı Serkan Çağrı’nın baş aktör olduğu Nevmekan Sahil’de, “Nev Nefes” temasıyla düzenlenen sohbet ve müzik dolu buluşmanın 2’ncisine güçlü yorumu ve zengin repertuarı ile Türkiye’nin sayılı tenorlarından Hakan Aysev konuk oldu. Klarnetteki ustalığını renkli kişiliğiyle birleştirerek Türkiye’nin gönlünü fetheden Serkan Çağrı ile güçlü sesiyle dikkat çeken Hakan Aysev, katılımcılara klarnetin ve piyanonun baş aktör olduğu, sohbet eşliğinde keyifli bir müzik ziyafeti yaşattı. İkili, Piyano ve klarnet eşliğinde icra etikleri, İç Anadolu, Ege ve Karadeniz türküleriyle katılımcıları kısa bir Türkiye turuna çıkardı. Konser sırasında icra edilen tüm şarkılar, katılımcılar tarafından büyük bir alkış aldı.

HAKAN AYSEV: “BU BULUŞMANIN BİR PARÇASI OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

Nevmekan Sahil’in konumu ve donanımıyla çok önemli buluşmalara ve konserlere ev sahipliği yaptığını vurgulayan opera sanatçısı Hakan Aysev, 'Sevgili Serkan çağrı, bu mekândan bahsettiğinde maalesef kafamda uyandıramadım. İçeri girip mekânı gördüğümde o kadar etkilendim ki… Üsküdar Belediyesi muhteşem bir hizmet yapmış, gençlerin ders çalışabileceği, sanat ile iç içe olabileceği bir ortam olmuş. Böylesi donanımlı bir mekânda gerçekleşen bu etkinliğin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.

SERKAN ÇAĞRI: “NEV NEFES TÜM İSTANBULLULARI BİR ARAYA GETİRİYOR”

“Nev Nefes’’ buluşmalarının, kısa sürede tüm İstanbulluları bir araya getiren çok büyük bir etkinlik haline dönüştüğünü belirten klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, 'Bu programı birçok ilçede gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz ayda Üsküdar’da gerçekleştirmiştik. Burada muazzam bir izleyici var. Mekâna söylenecek söz yok, mekân çok güzel bir mekân, ortamın da bize, ruhumuza kattığı çok şey oluyor. Umuyorum ki ilerleyen programlarda birçok sanatçı arkadaşımız müziğe ve sohbete katılmış olacaklar.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.