Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SARIYERLİ MUHTARLAR BAŞKAN GENÇ’İN KONUĞU OLDU

  • İstanbul Gündemi
  • 24.10.2019 - 13:56

Muhtarlar Günü için düzenlenen gecede konuşan Başkan Genç, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Muhtarlar mahallelerin cumhurbaşkanlarıdır.” dedi. 

Sarıyer Belediyesi, 38 mahallede hizmet veren muhtarlar için bir yemek düzenledi. Sevgi&Barış Teknesi’nde gerçekleşen yemeğe, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra Şişli Muhtarlar Derneği Başkanı Bülent Özen de katıldı.  Muhtarlara verdiği önemi her fırsatta belirten Başkan Genç, yaptığı konuşmada “Bu devlete her alanda sahip çıkmak zorundayız. Birlikteliğimiz her alanda devam etmeli” dedi. Yemekte Sarıyerli muhtarlar Başkan Genç’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

GENÇ: “SİZLER MAHALLELERİN CUMHURBAŞKANLARISINIZ”

Muhtarların yerel yönetimlerin temel taşı olduğunu her fırsatta dile getiren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Yaşamda en güzel şey insanların birbiriyle barışık olmasıdır. Ama her insan ilk önce kendisiyle barışık olmalı ki çevresiyle ve mahallesiyle de barışık olsun. Muhtarlık işi gönül işidir. Dur durak bilmeden hep birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Burada çok güzel bir ortam var bunun değerini bilelim. Bu birlikteliğin temelinde ise sevgi var, o zaman bunu kaybetmemek için çabalayalım. Bizim sizlerle olan ilişkimiz ilk günkü gibi devam ediyor. Bana göre sizler mahallelerin cumhurbaşkanlarısınız. Bir ülke için birlik beraberliğin bozulmaması çok önemli, hizmetlerimizde bir sıkıntı olmaz, Allah yeter ki sağlık versin.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.