Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sancaktepe'de Engelli Askerlerin Mutlu Günü

  • İstanbul Gündemi
  • 15.05.2015 - 01:27

Engelliler Haftası nedeniyle ilçemizde bulunan 23.Motorlu Piyade Alay Komutanlığı'nda Temsili Askerlik Yemin Töreni" düzenlendi.

11 Mayıs Salı günü gerçekleşen törene, Başkan İsmail Erdem'in yanı sıra 23.Motorlu Piyade Alay Komutanı Kurmay Albay İbrahim Lütfinuhoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplumumuzda askerliğin çok önemli bir olgu olduğunu ifade eden Başkan İsmail Erdem, "Engelli kardeşlerimizin de bu kutsal görevi yerine getiren her vatandaşımız gibi asker üniformalarını giymeleri, hem onlara hem de ailesine gurur vermiştir. Bu anlamda Türk Silahlı Kuvvetlerimizi bu şekilde bir organizasyona öncülük ettikleri için tebrik ediyorum" diye konuştu.

Törende konuşan Kurmay Albay İbrahim Lütfinuhoğlu, askerlik görevini tamamlayan bireylerin ömür boyu bu durumun haklı gururunu yaşadığını söyleyerek Bugün kısa da olsa size askerlik yapmanın gurur ve onurunu yaşatmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizler askerlik görevinizi belki yapamadınız ancak yaşama sıkı sıkı sarılmanız, içinizdeki umudu hiç yitirmemeniz adına gösterdiğiniz davranışla hepimize örnek oluyorsunuz" dedi.

Duygu dolu anların yaşandığı yemin töreninde konuşan engelli bir asker ise engellilerin asker olmaya engel olmadığını belirtti. Program,  engelli askerlerin künye ve belgelerini almaları ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.