Dolar 32,5178
%0.01
Euro 34,8481
%0.53
Altın 2.429,090
%-0.15
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NDEN SIFIR ATIK PROJESİ’NE TAM DESTEK

  • İstanbul Gündemi
  • 05.11.2019 - 12:28

‘Güçlü Ekonomi ve Yeşil Bir Doğa İçin‘ teması ile gerçekleştirilen fuar İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Sıfır Atık Projesi‘nin önemine ilişkin açıklamalara ve Türkiye ekonomisine sağlayacağı katkıya vurgu yapılan programın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Av.Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediyesi olarak sıfır atık projesine tam destek sunduklarını ve gelecek nesillere sağlıklı bir çevre bırakmak adına çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN DÖĞÜCÜ: ‘‘GELECEK NESİLLERE BIRAKACAĞIMIZ EN BÜYÜK MİRAS ÇEVREDİR’’

Sıfır Atık Projesi’nin, ülkemizin yarınlarına daha iyi bakabilmek, biyo çeşitliliği koruyabilmek için çok dikkate alınması gereken bir proje olduğunu belirten Başkan Döğücü, “Sağlıklı bir çevrede yaşamak hepimizin hakkı. Gelecek nesillerimize daha sağlıklı daha yaşanabilir bir çevre bırakmak hepimizin görevidir. Gelecek nesillere bırakacağımız en büyük miras çevredir. Doğa üzerinde her istediğimizi tatbik edemeyiz. Doğayla iç içe büyüyen, doğal güzelliklerini koruyan bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Çok şükür ilçemizde de sıfır atık projesine destek sağlayacak pek çok çalışmaya imza attık.' dedi.

Emine Erdoğan ile birlikte Sancaktepe Belediyesi tarafından kurulan stanttı da gezerek yetkililerden bilgi alan Başkan Döğücü, “Bu vesileyle projeye öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendiye teşekkürlerimi sunuyorum.' diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.