Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sağlık İşleri Müdürlüğü Eyüplülerin Hizmetinde

  • İstanbul Gündemi
  • 17.04.2015 - 19:44
Eyüp Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü belediye personeline yönelik verdiği hizmetin dışında, sosyal güvencesi olan veya olmayan vatandaşların da muayenelerini ve birinci basamak tedavilerini yapıyor. 
 
 
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın göreve başladığında insana yatırımın önemine dikkat çekmiş ve belediye olarak bu yönde faaliyetlere ağırlık vereceklerini belirtmişti. 
Geçen bir yıllık süre içinde Başkan Aydın insana yatırım yapmaya her alanda devam ediyor. Sağlık da bu yatırımlardan biri. Sağlık İşleri Müdürlüğü, Mart ayı boyunca belediye personeli dışında 2 bin 37 muayene gerçekleştirdi. 
Sağlık İşleri Müdürlüğü polikliniğinde ayrıca hekimlerce istenen pansuman, enjeksiyon işlemleri, tansiyon takibi, küçük cerrahi girişimler ve reçetesi ile gelen enjeksiyon işlemlerini de gerçekleştiriliyor. Mart ayında da bu yönde toplam 451 hemşirelik hizmeti verildi.
147 kişi labaratuvar hizmetinden yararlanırken, 3 adet Hasta Nakil aracıyla 176 kişinin nakli sağlandı. Evde sağlık hizmetiyle ilgili olarak da 60 kişi ziyaret edilerek tedavileri gerçekleştirildi.
Sağlık İşleri Müdürlüğü, vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla da seminerler de gerçekleştiriyor. Aynı zamanda veteriner işleri ile ilgili olarak sokak hayvanlarının rehabilitesi ve tedavileri de yine Eyüp Belediyesi Sağlık İşleri ekipleri tarafından aralıksız olarak sürdürülüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.