Dolar 32,5033
%0.28
Euro 34,6252
%0.38
Altın 2.483,750
%0.02
Bist-100 9.577,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SAADET PARTİSİ ÜSKÜDAR'DA KAN DEĞİŞİMİ

  • İstanbul Gündemi
  • 15.07.2020 - 23:39
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, ilçedeki çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda 7. Olağan İlçe Kongresi‘ni gerçekleştiren partide İlçe Başkanlığına Avukat Yusuf Baydar seçildi.
 
Kongrenin ardından hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan Baydar, tecrübe ve dinamizmi birleştirdiği kadrosuyla çalışmalarına başladı.
 
Pandemi sürecinde de çalışmalarını aksatmadan sürdüren Başkan Baydar ve ekibi Üsküdarlılardan tam not aldı.
 
BAYDAR: 'ÜSKÜDAR‘I HAKETTİĞİ NOKTAYA TAŞIMAKTA KARARLIYIZ'
 
Çalışmalarıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Yusuf Baydar, 'Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Tam kadro çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizden önceki yönetici arkadaşlarımız gerçekten güzel çalışmalar ortaya koydular. Çıtayı yukarı taşıdılar. Ancak bize düşen, Üsküdarlılar için bundan daha iyisini ortaya koymak. Bunu ortaya koyacağımıza inanıyorum. İlk emareler de bunu gösteriyor. Saadet Partisi Üsküdar‘da hızla yükseliyor' şeklinde konuştu.
 
'ÜSKÜDAR MEYDANI 16 YILDIR ŞANTİYE'
 
Üsküdar‘ın bir çok problemi olduğunu söyleyen Baydar, 'Kadim şehir Üsküdar‘da altyapı hala sorun. İmar sorunu yılan hikayesine döndü. Kentsel dönüşüm müteahhit temelli yapılıyor. Otopark sorunu, yeşil alan sorunu bitecek gibi görünmüyor. Ücretli otopark yapmak kimseye çözüm olmuyor. Üsküdar‘a alışverişe gelen vatandaş otoparka ücret ödemek zorunda bu da Üsküdar esnafını olumsuz etkiliyor. İlçe merkezinin 16 yıldır bir şantiye olması da cabası. Marmaray, metro ve otobüs duraklarının bir tarih şehri olan Üsküdar‘a yakışmadığını görmek için uzman olmaya gerek yok' diye konuştu.
 
'ÜSKÜDARLILARIN AVUKATI OLACAĞIZ'
 
Üsküdar‘a dair çözüm önerilerinin olduğunu söyleyen Yusuf Baydar, 'Bunu peyderpey kamuoyu ile paylaşacağız. Üsküdar‘ı, Üsküdarlıları çözümün merkezine koyacağız. Halka rağmen siyaset olmaz bunu asla yapmayacağız. Üsküdarlıların hakkının bir avuç rantiyeciye gitmesine asla razı olmayacağız. Üsküdarlılar müsterih olsun bugün onların avukatı olacak, yarın yönetime geldiğimizde onlarla birlikte ve onlar için adım atacağız. Efsane başkan Yılmaz Bayat‘ın yolundan giderek ilçemizi öncü şehir yapacağız' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.