Dolar 32,5572
%0.05
Euro 34,9937
%0.47
Altın 2.422,850
%-0.01
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

RAFET EL ROMAN ÇEKMEKÖYLÜLERLE BULUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 20.05.2015 - 12:57

Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Rafet El Roman sahne aldı.

Çekmeköy Belediyesi,  19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Rafet El Roman'ı Çekmeköylü sevenleri ile buluşturdu. Çekmeköy Belediyesi'nin bahçesinde gerçekleşen konserde El Roman, şarkıları kadar yaptığı esprilerle de dikkat çekti. Orkestra arkadaşlarıyla diyaloglar kuran sanatçı, anlattığı anekdotlarla izleyicileri güldürdü. 

Müzik dünyasına kazandırdığı genç yeteneklerden Ezo'yla beraber Kalbine Sürgün şarkısını söyleyerek konsere Başlayan El Roman,  Seni Seviyorum şarkısını sevenleriyle birlikte söyledi.

1995 yılında Gençliğin Gözyaşları albümüyle kendisini sevdiren ve aradan geçen 20 yılda müzik dünyasına kazandırdığı hit şarkılarını sahnede seslendiren El Roman, kendi şarkılarının yanı sıra Barış Manço'nun Can Bedenden Çıkmayınca şarkısını da söyledi.

Konser sonrası Çekmeköylüler adına, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız Sanatçı Rafet El Roman'a çiçek takdim etti.

Konser öncesi davetlilere hitap eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Bütün gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah rabbim sizleri birlik beraberlik içinde nice güzel bayramlara erdirir. Bizler sizlerin her zaman yanında olmak için mücadele ediyor, gayret ediyor ve bu uğurda mücadele ediyoruz. Biz sizleri çok seviyoruz. Çünkü sizler gerçekten bu ülkenin geleceğisiniz. Sizler gelecekte bu şehirleri yönetecek olan gençlersiniz. Onun için rabbim sizlerin önünü açık eylesin” diye konuştu.

 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.