Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

PİYANO FESTİVALİNDE FLAMENKO RÜZGARI!

  • İstanbul Gündemi
  • 24.11.2019 - 15:43

Piyano flamenko denilince dünyanın akla gelen ilk isimlerinden olan ve Türkiye’deki ilk konserini veren Diego Valdivia, Antalyalı müzikseverlere müzik ve dansın muhteşem uyumla harmanlandığı unutulmaz bir gece yaşattı.

20. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, piyano flamenko denilince, dünyanın akla gelen ilk isimlerinden olan Diego Valdivia’yı , geçtiğimiz cumartesi akşamı Antalyalı müzikseverlerle buluştu. Türkiye’de ilk konserini veren dünyaca ünlü İspanyol piyanist,Antalya Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek’in de katıldığı gecede unutulmaz bir konsere imza attı.

SEMPATİK TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ!

Biletleri günler öncesinden tükenen konserin eseyircileri “İyi akşamlar Antalya, teşekkürler” cümleleriyle Türkçe selamlayarak başlayan Valdivia, konser boyunca sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Dinleyenlerine tam bir müzik ziyafeti yaşatan İspanyol piyaniste sahnede 6 Flamenko dansçısı eşlik etti. Dansçıların gece boyunca yaptığı şovlar izleyenlerden tam not aldı.

VALDİVİA: “SENİ SEVİYORUM ANTALYA, KALPTEN”

Renkli anlara sahne olan konserin sonunda tüm ekibine teşekkür eden Diego Valdivia, yine Türkçe söylediği “Seni seviyorum Antalya, kalpten” cümleleriyle dakikalarca ayakta alkışlandı.Seyircilerin alkış yağmuruna kayıtsız kalamayan ve dansçılarıyla tekrar sahneye çıkan Valdivia ve dans grubuna, seyirciler de alkışlarıyla ritim tutarak gecenin eğlenceli anlarından birine imza attılar.

Konserin sonunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,Diego Valdivia’ya çiçek ve teşekkür plaketi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.