Dolar 32,4045
%-0.25
Euro 34,7420
%-0.66
Altın 2.438,740
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Pendik MHP İlçe Başkanı Serdar Okay Yerel Basınla Buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 26.11.2014 - 01:19

Pendik MHP İlçe Başkanı Serdar Okay göreve atanmasının ardından, 13 Aralık’ta gerçekleşecek olan kongre öncesinde yerel basınla bir araya geldi. İlçe yönetimi ve yerel basın mensuplarının iştirak ettiği toplantıda İlçe Başkanı Serdar Okay kongre süreci ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Okay, ‘’Yaklaşık 25 kişi şuanda göreve başlamış durumda ve 1 hafta içerisinde de bu rakam 47 olacak.  MHP’nin önümüzdeki günlerde artan bir kongre takvimi var. 6-7, 13-14 Aralık tarihlerinde İstanbul kongreleri gerçekleşecek. İlçemizin kongresi ise 13 Aralık tarihinde olacak. Adaylığımız hususunda bir sıkıntı yok, adayız. Eğer takdir edilir de tekrar göreve gelirsek, basın koluyla ilgili düzenlemelerimiz çok daha geniş çaplı olacak.

Hedefimiz 10.000 Üye

Kaç tane aday çıkarsa çıksın, bu bir sancıdan ziyade bu teşkilatlanmanın, organizasyonun içine katabileceğimiz insanlar olacaktır. Her insanın aday çıkma hakkı vardır. ‘İstanbul’da hedef 1 milyon üye’ kampanyası kapsamında şuana kadar, 1637 yeni üye ile birlikte 6500 sayısına ulaşmış bulunuyoruz ve üye çalışmamız devam edecek. Yılbaşına kadar hedef sayımız 10.000, orta vadede debu rakama ulaşmayı hedefliyoruz. Ocak ayı içerisinde de diğer partilerden partimize katılımı olan üyelerimizle birlikte tören yapmayı düşünüyoruz.

Pendik Haklarının Takipçisi Olacağız

Bundan böyle elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince, dilimiz döndüğünce, Pendik haklarının ve Pendik halkının takipçisi olacağız. Kültür-sanat, spor ve kadınlarımıza yönelik organizasyon ve aktivitelerle aktif bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmeyi hedefliyoruz.’’ İfadelerine yer veren İlçe Başkanı Serdar Okay, ardından basın mensuplarıyla soru-cevap şeklinde sohbetini sürdürerek programı sona erdirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.