Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

OK ATMAYA 1.5 SENE ÖNCE BAŞLAYAN AHMET AVŞAR İLK MADALYASINI KAZANDI

  • İstanbul Gündemi
  • 25.11.2019 - 11:53

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 23-24 Kasım tarihlerinde Salon Okçuluk İstanbul İl Şampiyonası düzenlendi. Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşen turnuvada Bağcılar Belediyesi Engelli Okçuluk takımından Ahmet Avşar da yer aldı.

AVŞAR BRONZ MADALYA KAZANDI

İki gün süren müsabakalarda güçlü rakiplerine karşı ter döken Avşar, makaralı yay büyükler kategorisinde üçüncü olarak bronz madalyayı elde etti. Spor hayatında ilk madalyasını kazanan Avşar, katkılarından dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, takım antrenörü Murat Öz ve takım arkadaşlarına teşekkür etti. Avşar, yeni hedefinin altın madalya olduğunu da söyledi.

ÇAĞIRICI: ‘‘BU BİR BAŞLANGIÇ DEVAMI GELECEK’’

Öte yandan 29 Eylül günü Veteranlar Açık Hava İstanbul İl Şampiyonası’na katılan Bircan Çiçek de makaralı yay kadınlar kategorisinde ikinci olarak gümüş madalyaya kavuşmuştu.

Her zaman sporcuların yanında olduğunu ifade eden Başkan Çağırıcı da “1.5 sene önce ok atmaya başlayan değerli sporcularımızı kısa sürede elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu bir başlangıç ve devamı gelecek.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.