Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

OECD, BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’Nİ DÜNYAYA ÖRNEK GÖSTERDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 09.06.2020 - 10:47

Beşiktaş Belediyesi Koronavirüse karşı aldığı önlemler ve yaptığı örnek çalışmalar ile dünyanın önemli uluslararası organizasyonlarından OECD’nin (Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü) “Kentlerin Koronavirüs’e Karşı Politika Yanıtları” raporunda dünyaya örnek gösterildi.

OECD Girişimcilik, KOBİ, Bölgeler ve Kentler Merkezi, Kentsel Politika Çalışma Grubu ve Lider Belediye Başkanları Kapsayıcı Büyüme Girişimi tarafından hazırlanan raporda Beşiktaş Belediyesi’nin “Eşitlik Evde Başlar” kampanyası, salgın sürecinde dezavantajlı gruplara yönelik yapılan örnek çalışmalar arasında yer aldı. Kampanya, salgın süreciyle birlikte evde daha fazla kalınan dönemde evdeki sorumlulukların yalnızca kadınlara ait olmadığına dikkat çekmişti.

Pandeminin ülkemizde etkisini göstermeye başladığı ilk günden itibaren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, çalışma arkadaşlarıyla birlikte salgına karşı sıkı tedbirler almaya başladı. Dezenfekte çalışmalarından sosyal yardıma, dijital belediyecilik hizmetlerinden, can dostlarımızın bakımına kadar birçok alanda yenilikçi projeler gerçekleştiren Başkan Akpolat, salgına karşı çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.