Dolar 32,5497
%0.19
Euro 34,9355
%-0.1
Altın 2.442,300
%0.25
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

NUHOĞLU: ‘‘İNSANLARIMIZ ADETA CİNNET GEÇİRİYOR’’

  • İstanbul Gündemi
  • 08.12.2019 - 13:45

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘‘İYİ Parti Meclis Çalışmaları ve Parti Politikaları’’ konulu konferansa İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanı Suat Salter, İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Arif Tevetoğlu, İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erdemli, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

BAŞKAN ÜNAL: ‘‘TBMM EN İYİ ÇALIŞAN MİLLETVEKİLLERİ İYİ PARTİ’NİN VEKİLLERİDİR’’

Konferansın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, ‘’İYİ Parti milletvekilleri parlamentonun en iyi çalışan milletvekilleridir. En çok önerge veren en çok mücadele eden ve seçmenin istek ve talepleri doğrultusunda en iyi çalışmayı İYİ Parti milletvekilleridir. Bunun tabi sokak ve seçmen boyutu var. İYİ Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) neler yapıyor? Hepimiz sosyal medyadan veya televizyondan takip ediyoruz ama bunu birebir vekillerimizden de duymak istiyoruz. Bundan sonra İYİ Parti’nin neler yapacağıyla ilgili kıymetli vekilimiz burada sizleri bilgilendirecek. Davetimi kabul edip buraya icabet ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

NUHUĞLU: ‘‘TÜRK MİLLETİ YERDE SÜRÜNÜYOR’’

Daha sonra konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, ‘‘İYİ Parti kurulalı yaklaşık 25 ay oldu. İki seneyi biraz geçti. Bu süreyi çok önemli olaylarla geçirdik. Bugün ülkemiz ve milletimiz kim hangi senaryoları ve pembe tabloları sunarsa sunsun yerde sürünüyoruz. En son Trump’un yaptığı o tezgâh Cumhuriyetçi ve Demokratlardan oluşan 5 senatörün önünde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nı oturtup ifade verdirmesi. Ve onlara da; ‘işte görüyorsunuz bu adamı böyle oynuyorum işte bizzat kendiniz görün’ demek suretiyle dalga geçmesi ve NATO toplantısına giderken yağıp gürledikten NATO Zirvesi’nde Fransa, Almanya, Polonya Cumhurbaşkanları veya Başbakanlarının talepleri doğrultusunda bütün söylediklerini geri alarak gelmesi. İçeride ve dışarıda veya Türkiye’nin sosyal hayatında, ekonomisinde, eğitiminde, adliyesinde, maliyesinde, askeriyesinde aklınıza ne gelirse gelsin; geçmişte Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy veren arkadaşlarımız kusura bakmasınlar 17 sene Türkiye’de iyi olan ve iyiye giden hiçbir şey ben söyleyemiyorum. Türk Milleti yerde sürünüyor. Ülke insanı inanılmaz bir şekilde bir sosyal patlama ve psikolojik rahatsızlık yaşıyor. İnsanlarımız adeta cinnet geçiriyor. Her gün bazıları aksediyor bazıları aksetmiyor onlarca olay yaşanıyor. Aileler parçalanıyor, insanlar öldürülüyor artık teker teker değil toplu intiharlar oluyor. Türk Milleti bunu hak etmiyor. Türk Milleti bunu böyle sürdüremez. Ama bütün bunların yanında ‘çare ne’ sorusuna cevap vermek gerekiyor.’’ diye konuştu.

‘‘YAPTIKLARI BÜTÜN KÖTÜLÜKLER ORTAYA ÇIKACAK’’

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin takip ettiği politikalarla çözülme sürecine girdiğini ve bir daha toparlanma imkânı olmadığını kaydeden Nuhoğlu, ‘‘Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’de asla iktidar olamayacağını biliyor; taşıma suyla değirmen dönmez diye sağdan aldığı birtakım insanlarla toparlanma imkânı bulamadığı için iktidar olma ihtimali ve iddiası yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaten böyle bir iddiası yoktu. Halkların Demokratik Partisi Türkiye’nin partisi olamadı hala. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ülkeyi getirdiği durumda payı yokmuş sorumluluğu yokmuş gibi iki tane yeni parti kuruluyor. Göreceksiniz o iki partiyle ana partileri birbirlerine o kadar doğru şeyleri söyleyecekler ki yaptıkları bütün kötülükler ortaya çıkacak.’’ şeklinde konuştu.

‘‘SOYGUNU BERABER YAPTILAR, İHANETİ BERABER YAPTILAR. HEPSİNİN SORUMLULUĞU VE PAYI VAR’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kayyıma devredilmeye hazırlanan İstanbul Şehir Üniversitesi‘yle ilgili Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Mehmet Şimşek‘i dolandırıcılıkla suçladığını hatırlatan Nuhoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘‘Bugün Cumhurbaşkanı ilk defa, Sayın Davutoğlu için akşam ana haber bültenlerini izlerseniz neler söylediğini göreceksiniz. Beraber yürüdüler bu yollarda, soygunu beraber yaptılar, ihaneti beraber yaptılar. Hepsinin sorumluluğu ve payı vardır. Kuracakları partilerin Türkiye Cumhuriyeti devletine ve Türk milletine verecek hiçbir iyi şeyleri yoktur.’’

‘‘23 HAZİRAN’DA TÜRK MİLLETİ AYAĞA KALKMIŞTIR’’

İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu zamana kadar çok kısa sürede önemli işler yaptığına dikkat çeken İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘İYİ Parti kurulduğundan beri o kısa sürede yaptıklarıyla bundan sonra çok daha büyük şeyleri yapmaya taliptir. Bunu da hak ediyor. Biz İYİ Parti olarak kurumsal yapı olarak genel merkezimizden ilçe teşkilatlarımıza kadar buna layık olabilecek miyiz? Bu sorunun cevabını kendimize sormalıyız. Eğer biz buna layık olabileceksek Türk Milleti buna fırsat verecektir. O bizim elimizde. Bunu başarmak zorundayız. Ben buna inanıyorum Türk Milleti de buna hazırdır. Hazır olduğunu 31 Mart’ta göstermiştir ama 23 Haziran’da tamamen ispatlamıştır. 23 Haziran İstanbul Seçimi en başta Genel Başkanımız Meral Akşener’in, İYİ Parti’nin ve Türk Milleti’nin başarısıdır. Yüzde 55 gibi ezici üstünlük bütün Türk Milleti’nin başarısıdır. Sahada hepiniz gördünüz ben bizzat şahidim Artvin’den Hakkari’ye Muğla’dan Edirne’ye Türkiye’nin tamamından bütün insanlar ya bizzat İstanbul’a gelerek ya da telefon açarak bütün tanıdıklarını uyararak İstanbul seçiminin önemine göre hareket etmiş ve böyle başarılı bir sonuç çıkmıştır. Bu başarılı sonuç Türk Milleti’nin ayağa kalkışıdır. Adalet ve Kalkınma Partisi bundan sonra ne yaparsa yapsın ömrünü tamamlamıştır. Artık fırsat İYİ Parti’nin önüne gelmiştir. Başarmak bizim görevimizdir.’’

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.