Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Müzik Eşliğinde Boğaz'ın Keyfini Çıkardılar

  • İstanbul Gündemi
  • 25.05.2015 - 11:47

Maltepe Belediyesi'nin kadınlara özel olarak düzenlendiği Boğaz turunun üçüncü gününde, Altıntepe ve Aydınevler mahallesindeki kadınlar, müzik ve eğlenceler eşliğinde boğazın keyfini çıkardı. 

Maltepe Belediyesi'nin kadınlar için düzenlediği tekne turu tüm hızıyla devam ediyor. Üçüncü gününde Altıntepe ve Aydınevler mahallesinin katılımlarıyla gerçekleşen tekne turuna, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da eşlik ederek, kadınların sevincine ortak oldu. Müzik, dans ve halaylar eşliğinde Boğaz'ın tadını çıkaran kadınların elini tek tek sıkarak, sonrasında bir konuşma yapan Kılıç, Huzurunuzda bu turu düzenleyen ve bu turun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizleri denizle buluşturmak bizleri çok ama çok memnun etti. Düzenlenen bu turlar sayesinde sizin sorunlarınızı da dinleme imkanı buluyorum. Halkla daha sık bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Evde bakım ve sağlık hizmeti, okul önlerinde görevlendiren zabıtalar ve belediye kreşleriyle ilgili de bilgi veren Kılıç kadınlara, Maltepe Uluslararası Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo'yu da anlatarak, 25 bin gencimize iş ve aş kapısı açacak bu projeyi sizlerle birlikte hayata geçirmeliyiz. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacım var. M'Expo için hazırlanan defterlere imza atalım, proje başka bir ilçeye gitmesin, Maltepeliler üzülmesin” diye konuştu. Konuşma sonrası Kılıç'la bol bol fotoğraf çektiren kadınlar, sorunlarını da anlatma imkanı buldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.