Dolar 32,5292
%0.25
Euro 34,8409
%0.35
Altın 2.474,450
%0.49
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MİRAY AKOVALIGİL’DEN KAHKAHA DOLU GÖSTERİ

  • İstanbul Gündemi
  • 13.09.2019 - 09:35

‘Seni Yerler’ şarkısıyla sahneye dans ederek gelen ve ışıl ışıl kıyafetiyle göz kamaştıran Miray Akovalıgil, kendi yaşamından yola çıkarak derlediği komik hikayelerle Zorlu Center misafirlerini gülmekten kırıp geçirdi.

FELAKET’İ KENDİNE HAS YORUMUYLA SESLENDİRDİ

“Temmuz ve Ağustos’ta aylar güneşler tutuldu sonra muhteşem bir Eylül ayı seni bekliyor diyor astroloji ve Eylül ayı geldi ama ben hala aynıyım. İki arkadaşım da Eylül ayında evlenmeye kalktı altın fiyatlarından haberleri yoktu tabii. Bize dediler ki düğünde çok yakışıklı bekarlar var fakat erkekler 28 kişiyken biz kadınlar 128 kişiydik. Düğünlerde bana soruyorlar evli misin bekar mısın diye ben de komedyenim diyorum. 2015’ten beri komedyenim ama 2019 benim patlayan yılım oldu apandistim patladı” diyerek seyirciyi güldürdü. Performansına hastane anılarıyla devam eden Akovalıgil, Ezhel’in ‘Felaket’ şarkısını doktor değimlerini katarak kendine has yorumuyla seslendirdi.

İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

Miray Akovalıgil, “1 Ocak’ta uyandığımda ben sahneye çıkacağım komiklik yapacağım, dans edeceğim çünkü elimdeki avukatlık ruhsatımı başka türlü kimse elimden almıyor” diyerek avukatlık anısı anlattı. Tüm gösterilerine gelen annesini sahneden selamladıktan sonra “Annem sadece bir gösterime gelemedi onda da Face Time yaptık. Anneme sordum anne nasıldı gösterim. O da kendime bakmaktan seni izleyemedim dedi ve ben de anne haklısın kimse bakmıyor zaten.” diyerek izleyenleri kahkahaya boğdu.

Babasını bir yıl önce kaybettiğini onun da kendisini gökyüzünden izlediğini söyleyen Akovalıgil, “Benim de bu komik anlarım babamın potlarından geliyor” dedi. Babasıyla olan anılarını anlatarak izleyenleri güldüren Miray Akovalıgil, Türkiye’deki havalı iş diye tanımladığı meditasyon anısını anlattı. Erkeklerin komik davranışlarını, Instagram’dan gelen komik mesajları, Tinder uygulaması anılarını kendine has esprileriyle anlatarak Zorlu Center misafirlerine eğlenceli anlar yaşatan Akovalıgil, stand up gösterisini başladığı ‘Seni Yerler’ şarkısıyla bitirerek alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.