Dolar 32,5572
%0.05
Euro 34,9937
%0.47
Altın 2.422,850
%-0.01
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Milletvekili Adayları Çekmeköy'deYerel Medya İle Buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 29.04.2015 - 22:52

AK Parti Çekmeköy ilçe başkanlığı tarafından Doğapark'ta organize ettiği kahvaltıda 1. Bölge milletvekili adayları yerel basınla bir araya geldi.

Kahvaltıya İstanbul 1. Bölge milletvekili İsmet Uçma,1.Bölge milletvekili adayı Pınar Hacıbektaşoğlu,  1.Bölge milletvekili adayı Fahri Yasin Şener, AK Parti Çekmeköy ilçe başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Belediye başkan yardımcıları Ahmet Epli, Latif Coşar, Şenol Çetin, Çekmeköy Belediye meclis üyesi Yücel Yalçınkaya, Çekmeköy Ordulular derneği başkanı Sedat Erdem, parti yönetimi, kadın kolları ve yerel basını mensupları katıldı.

Kahvaltıda kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Salih Kırıcı,  Gece gündüz demeden vekil adaylarımız ile sokaklardayız. 7 Haziran günü halkımız en doğru kararı verecektir. Balkon konuşmasında yine o coşkuyu yaşayacağız. Katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek çalışmalarını anlattı. Yapılacak hizmetleri anlatıp, Milletimizin kararını verdiğine inanıyoruz. 7 Haziran günü 400 vekile ulaştığımız zaman gereği yapılacaktır. dedi.

1.Bölge milletvekili adaylarıPınar Hacıbektaşoğluve  Fahri Yasin Şener'in kısa birer selsmlama konuşmasının ardından İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda 1. bölgemilletvekili adayı İsmet Uçmayaptığı konuşmada,   Yerel basının ulusal basının sorunlarını en iyi biliyorum ve bu işlerin içinden geliyorum. Bununla ilgili bize sorunlarınızı iletin ve bu konuda elimizden geleni yaparız. Yeni Türkiye'nin 2. Yarısında daha azimli daha istekli çalışacağız. 7 Haziran seçimlerinde yetki verildiği takdirde anayasayı değiştireceğiz” dedi.

Daha sonra soru cevap şeklinde geçen kahvaltı hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.