Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0551
%-0.03
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,09
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MEVLİD KANDİLİ EYÜPSULTAN’DA ÇOCUKLARLA KUTLANDI

  • İstanbul Gündemi
  • 08.11.2019 - 17:17

“Çocuklarla çocuklaşın” diyen Peygamber Efendimizin doğum gününde, Eyüpsultan Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çocukların katıldığı özel bir programa imza attı.

Eyüpsultan Belediyesi Ensari Konağı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’le birlikte Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Eyüpsultan Halk Eğitim Müdürü Kadir Tellioğlu, başkan yardımcıları ve çok sayıda aile katıldı.

BAŞKAN KÖKEN: ‘‘MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN’’

Ailelerin ve çocukların Mevlit Kandillerini kutlayan Başkan Deniz Köken, programda “Bir Dilek Tut kampanyamızı ilk olarak burada başlatalım.” diyerek çocuklardan bir dilek tutmalarını ve bu dileklerini yazarak kendisine iletmelerini istedi. Başkan Deniz Köken, “Mevlid Kandilimiz mübarek olsun. Bu programımızda Peygamber Efendimizin ‘Çocuklarla Çocuklaşın’ hadis-i şerifinden yola çıkarak çocuklarımızla buluştuk.” dedi.

Kahvaltı programının ardından düzenlenen birbirinden güzel etkinliklerle gönüllerince eğlenen çocuklara, pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı yapıldı. Karagöz ve Hacivat gösterisi ile keyifli dakikalar yaşayan çocuklar, şarkılar söyleyip, balon patlatma yarışması ve ebru yaptılar. Program sonunda yeşil bir geleceğin teminatı olan çocuklarımıza yeşeren tohumlu kalemler hediye edildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.