Dolar 32,5494
%0.11
Euro 34,8894
%0.65
Altın 2.430,540
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Maltepeli Kadınlar "Mavi Yolculukta"

  • İstanbul Gündemi
  • 23.05.2015 - 19:30

Maltepe Belediyesi'nin, kadınlar için düzenlediği boğaz turunun ikinci gününde Gülsuyu ve Yalı Mahallesi'nden kadınlar İstanbul Boğazı'nın tadını çıkardı. Kadınların boğaz turuna eşlik eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Bu geziler sayesinde mahalle toplantılarımıza katılamayan kadınlarla cemal cemale sohbet etme, sorunlarını dinleme imkanı buluyoruz” dedi.

İstanbul'un eşsiz güzelliğini denizden görme imkanı bulan kadınlar sanatçı Mehtap Meral'in şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da boğaz turuna katılarak kadınların eğlencesine ortak oldu.

Düzenlenen turlar sayesinde mahalle toplantılarına katılamayan kadınların sorunlarını dinleme imkanı bulduğunu ifade eden Kılıç, "Halktan kopuk bir anlayışla yürütülen çalışmalar doğru sonuçlar vermez. Her fırsatta sizlerle yan yana geliyor, fikirlerini alıyorum. Söz verdiğim gibi onay vermediğiniz hiçbir projenin altına imza atmayacağım. Ne yapacaksak birlikte yapacağız. Çünkü ben sizin evladınız, ağabeyiniz ve kardeşinizim” diye konuştu.

ADLARIMIZ FARKLI SOYADIMIZ TÜRKİYE”

Yaklaşan seçimlere de değinen Kılıç, Kimseyi ötekileştirmeden, kimseye küsmeden sağlıklı bir ortamda bu seçimleri tamamlayalım. Adlarımız farklı olsa da soyadımız Türkiye. Hepimiz bu ülkeyi çok seviyoruz. Seçim sonuçları ülkemiz adına hayırlara vesile olsun” dedi.

Başkan Kılıç kadınlara Maltepe Uluslararası Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo'yu da anlatırken, 25 bin gencimize iş ve aş kapısı açacak bu projeyi sizlerle birlikte hayata geçireceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.