Dolar 32,5965
%0.38
Euro 34,8334
%0.29
Altın 2.497,620
%0.53
Bist-100 9.465,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Liseler Arası Basketbol Turnuvası Başkan Usta'nın hava atışıyla başladı

  • İstanbul Gündemi
  • 22.05.2015 - 13:11

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Liseler Arası ‘1. Başkanlık Kupası' Basketbol Turnuvası, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın hava atışıyla başladı.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Liseler Arası‘1. Başkanlık Kupası' Basketbol Turnuvası Fahrettin Özüdoğru Ticaret Meslek Lisesi'nde başladı. Turnuvanın açılışına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kaymakam Yaşar Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Törende konuşan Başkan Usta, Her zaman söylediğimiz gibi gençlerimize özellikle spor ve kültürel yönden destek vermekten gurur duyuyor, bu tür organizasyonlara yenilerini ekliyoruz. Spor ve kültürel faaliyetleri daha rahat ve geniş kapsamlı gerçekleştirmek adına sosyal alan çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Turnuvaya katılan tüm gençlerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Turnuva Başkan Usta'nın Küçükköy Anadolu Teknik Lisesi ve Mavigün Koleji erkek takımları arasındaki müsabakada hava atışı yapmasıyla başladı. Turnuvaya erkekler kategorisinde 12 lisenin, kızlar kategorisinde ise 8 takımın katıldığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.