Dolar 32,4519
%-0.09
Euro 34,8073
%0
Altın 2.419,870
%-0.12
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KÜLTÜR GEZİLERİ BURSA İLE DEVAM EDİYOR

  • İstanbul Gündemi
  • 27.04.2015 - 19:34

Kağıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kültür Turları, Çanakkale ardından Bursa ile devam ediyor. Otobüslerle gerçekleşen Bursa gezisine katılan vatandaşlar, Bursa'nın tarihi, turistik ve manevi mekanlarını gezerek, gönüllerince bir gün geçirdiler.

 

21 Mart sabahı Çanakkale gezisiyle start alan Kültür Gezileri kapsamında bu kez Kağıthaneli vatandaşlar Bursa'ya gitti.  Bursa'ya düzenlenen geziye vatandaşların ilgisi büyüktü. Sabah erken saatlerde Hasbahçe'de buluşan vatandaşlar otobüsle gittikleri Bursa'da Ulu Cami, Osmangazi Türbesi, Orhangazi Türbesi, Çelebi Sultan Mehmet Türbesi ve Camisi, Doğu çınarının yanı sıra Bursa'nın ünlü ipek dokuma ürünlerinin satıldığı Koza Han ile Bursa Çarşısı'nı gezdiler.

 

Keyifli bir gün geçiren vatandaşlara gidiş ve dönüşte yol boyunca yapılan ikramların yanı sıra Bursa'da öğle yemeği verildi. Kağıthane Belediyesi'nin kültür gezilerindeki organizasyon başarısını da takdir eden vatandaşlar ‘ Başkanımız Fazlı Kılıç'a çok teşekkür ediyoruz. Çanakkale, Bursa, Edirne ve Konya gezileri ile bizler Anadolu'nun kültürel ve dini mekânlarını görme şansı yakalıyoruz. ‘ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.