Dolar 32,4774
%0.5
Euro 35,0075
%-0.16
Altın 2.328,740
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Küçükköyspor taraftarından Başkan Usta'ya Coşkulu Karşılama

  • İstanbul Gündemi
  • 03.05.2015 - 15:09

Küçükköyspor tarafından organize edilen kahvaltı programına katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, taraftarlar tarafından konfeti ve tezahüratla coşkuyla karşılandı.

 

‘Küçükköy Sevdalıları' tarafından Küçükköy Spor Tesisleri'nde bin 500 kişilik bir kahvaltı programı organize edildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi katkılarıyla hazırlanan programa, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Küçükköyspor Kulübü Başkanı Muzaffer Şahintürk ve Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Avukat İsmail Ergüneş'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Mehter Marşları'nın çalındığı programa katılan Başkan Usta, Küçükköysporlu taraftarlar tarafından konfeti ve tezahüratlar ile coşkulu bir şekilde karşılandı.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta kürsüde yaptığı konuşmasında hayatında ilk defa spor etkinliği anlamında ailelerle bir arada bir organizasyona katıldığını belirterek, Bizler sadece üstlenmiş olduğumuz rolleri yerine getirirken insanların ihtiyaçlarını önemseyen bir anlayışa sahibiz. Her zaman sporu ve sporcuyu ön planda tutan bir yapıdan geliyoruz. Özellikle almış olduğumuz kültür gereği yaşadığımız ortam gereği her zaman sporun önemini biliyoruz. Burada Küçükköyümüzün çok eski bir takımı, çok eski bir kulübü, sadece futbol oynayıp müsabaka yapmıyor. Geçmiş günlerden bugüne kadar futbolun dışındaki başarıları bizi Küçükköyspor sevdalısı yaptı. Bunlardan bir tanesi de centilmenlik ödülü alan çocuklarımızdır. Çocuklarımızı bu anlamda kutluyorum. Sporun bizim açımızdan önemli olduğu kadar, aileler açısından da önemli olduğunu burada görmüş olduğumuzu ifade etmek istiyorum. ” diye konuştu.

 

Spor yapan gençlere her zaman destek olunması gerektiğini belirten Başkan Usta, Spor, gençlerin hayatını her anlamda olumlu etkiliyor. O yüzden ben ailelere spor yapan gençleri her zaman desteklemelerini tavsiye ederim. Biz de gençlerimizin spor yapmaları için ilçemizdeki tüm spor tesislerimizi yeniliyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallemizde yeni bir stadyum yapılmasını planlıyoruz. Spora ve sporcuya olan desteklerimizi sürdüreceğiz. Bizi burada ağırlayan Küçükköyspor'un siz değerli sevdalılarına teşekkür ediyorum. İnşallah bu köklü kulübümüzü daha büyük başarılar elde ederken göreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Muzaffer Şahintürk tarafından Başkan Usta'ya spora ve sporculara verdiği destekten dolayı plaket takdim edildi. Plaket töreni sonrası Başkan Usta, penaltı kullanarak sporcu gençlerle sohbet etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.