Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KÜÇÜKÇEKMECE GÖLÜ'NDE ÜNİÇEK COŞKUSU

  • İstanbul Gündemi
  • 24.05.2015 - 16:53

Küçükçekmece Belediyesi tarafından 4. sü düzenlenen Üniçek Su Sporları Festivali, Küçükçekmece Gölü'nde iki gün boyunca coşku ve heyecana sahne oldu.

Bu kapsamda, Üniversiteler Arası Türkiye Kürek ve Dragon Bot Şampiyonası, Küçükçekmece Durgun Su Kano Gençlik Kupası Sürat Yarışları,Küçükçekmece Kurumlar Arası Dragon Bot Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Küçükçekmece Gölü'nde renkli görüntüler ortaya çıktı. 

Spor Spikeri Yasin Dallı'nın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen Su Sporları Festivali'nin startını Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve Belediye Başkanı Temel Karadeniz birlikte verdi.

SPORU VE SPORCUYU DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sporcuların heyecanını paylaşan Temel Karadeniz, tüm sporculara başarılar dileyerek, Küçükçekmece Gölü'nü su sporlarının merkezi haline getireceklerini söyledi ve Küçükçekmece'de sporu desteklemeye devam edeceklerinin sözünü verdi.

DERECEYE GİRENLERE KUPA VE MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

4. Üniçek Su Sporları Festivali'ne tüm Türkiye'den üniversiteli gençler, kano spor kulüpleri, hastaneler, STK'lar, iş dünyası, mahalle sakinleri, siteler ve kamu kurumları katılım sağladı. Üniçek Su Sporları Festivali ; 18 üniversite, 7 kano spor kulübü ve 40 kurumun katılımıyla gerçekleşti. Aksiyon, heyecan ve eğlencenin bir arada yaşandığı festival boyunca, wakeboard, su kayağı, jet ski ve paramotor gösterileri ilgiyle izlendi.

Festival sonunda dereceye giren takımlara, kupa ve madalyaları takdim edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.